@zajko30 Keby si bol fakt, ze kurva krasny mozno by som to zvazil, ale to by si musel vyzerat ako boh na to, aby som zavrel oci pred tvojou osobnostou.
@hluzar a veď sa aj hovorí : mať ho raz a zomrieť........ale pri mne by to neplatilo, začal by si ma baliť ako toho kaplánka v spovedelníci.....a ver mi rád dobývam chalanov, žiadne herečky afektované nemusím a priam ich neznášam.......filip
@druheja prosim ta nevies nahodou ako sa vola taky ten umelecky styl, ked robis nieco ako mozajku z viacerych vizualnych vnemov ale tak, aby to davalo dokopy suvis ? Ze urobis jeden uceleny obazok z viacerych obrazkov....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
A slo by maximalne o jednu noc.
Prvých 50 rokov by som sa tu nudila ako celých 14 rokov
A posledných 20 rokov by som chodila na žúrky a taaak Alebo skôr opačne
@hluzar no v 15-tke baliť farára je od teba veľka odvaha, veď ťa mohli zavreť do polepšovne, skús teraz nejakého prehovoriť..........filip
a fejk si strč do, vieš kam, že ja si ťa najdem.......
@hluzar môžem si ťa dať do priateľov?, chcel by som to veľmi.........filip
Pravdu povediac nemam v umysle ta nejak analyzovat lebo si velky sympatak a u takych mam rad 'caro tajomstva'