Nechal zomrieť celú austráliu a potom by som sa tam ihneď nasťahoval a obsadil nejakú vilu na pláži
Ale reálne neviem ako by som sa rozhodol. Ak by to mala byť nejaká rýchla smrť typu gulka do hlavy, tak myslím že by som sa obetoval Ak pomalá, tak to neviem vôbec povedať.
Nechal by som vymrieť celu Austráliu, a ak by slo do tuhého, tak každý by nechal vymrieť celu Austráliu....
Je rozdiel to napísať a vykonať...
A nemyslím že v Austrálii je človek ktorý je viac super jak ja, tak prečo by som mal umierať ja.... -.-
Aj tam keby mali možnosť umrieť jeden Austrálčan alebo Slovensko tak daju Slovensko, a ja sa zato za nich obetujem nie?
@domca5577 Pretože sú od nás ďaleko, netýkajú sa nás. Takže ide čisto o to, či máš humánne cítenie a zachránila by si, tých 30 miliónov ludi, aj keď ich asi nikdy neuvidíš.
Ja som jeden človek, ktorého smrť by si takmer nikto nevšimol... Keby vymrela celá Austrália, neskutočné množstvo ľudí by bolo nešťastných, lebo by stratili možno celú rodinu.
Ale ako je písané v druhej polovici @2 , ak by to bola nejaká pomalá smrť, uvažovala by som nad tým oveľa dlhšie...
Jasne žeby som sa nechal zabiť ja.. som človek bez talentu nič mi nejde nemam poriadne kamošov ani v škole sa mi nedarí.. ak by som mohol zomrieť nejak bezbolestne napr žeby mi pichli nejakú injekciu a ja by som akoby zaspal a nasledne by ma v spanku zastrelili..
Ale aj tak by som asi vybral seba lebo čo tam ja taky jeden človek pre svet nepotrebný keď v Austrálii žije určite veľa talentovaných ľudí, veľa rodín proste veľa veľa ľudí ktorých by bola škoda...
som len bezvyznamny cerv co nema zo zivota nic a len zivot preziva a teraz mozem sice kludne napisat ze by som sa obetoval ale tak v takej chvili by som musel asi pekne dlho rozmyslat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Ale reálne neviem ako by som sa rozhodol. Ak by to mala byť nejaká rýchla smrť typu gulka do hlavy, tak myslím že by som sa obetoval Ak pomalá, tak to neviem vôbec povedať.
Je rozdiel to napísať a vykonať...
A nemyslím že v Austrálii je človek ktorý je viac super jak ja, tak prečo by som mal umierať ja.... -.-
Aj tam keby mali možnosť umrieť jeden Austrálčan alebo Slovensko tak daju Slovensko, a ja sa zato za nich obetujem nie?
Ale ako je písané v druhej polovici @2 , ak by to bola nejaká pomalá smrť, uvažovala by som nad tým oveľa dlhšie...
a musela by som vedieť, ľudia s akými charaktermi a hodnotami v austrálii žijú.
či by ich bola škoda.
Ale aj tak by som asi vybral seba lebo čo tam ja taky jeden človek pre svet nepotrebný keď v Austrálii žije určite veľa talentovaných ľudí, veľa rodín proste veľa veľa ľudí ktorých by bola škoda...
bože birdzáci, dnes ste sa dohodli, že u mňa budete slovičkárčiť?
@tangerina mala by si vlastny ostrov, ale co by si tam robila?
@h8u a svedomie nic?
lebo ja mám svoj život rada a neobetovala by som ho kvôli cudzím ľuďom
no všetko
vidíš, tiež som len obyčajný smrteľník a žiadný svatý, akého tu so mňa robia niektorí somráci
ak by som bol tvojím anjelom, zrejme by som bol už na psychiatrii :happy:
jasne, lebo to čo by som videl by ma zničilo... :happy: