Jak možte dať sliepku??! Veď vajce bolo najprv!!!!! Boli nejaké iné pasliepky a z nich sa postupne vyvýjala sliepka, najprv bolo vajce a potom z neho sliepka!
Tu povedal Boh: "Buď vajce!" a bolo vajce. Boh videl, že vajce je dobré; i oddelil žĺtok od bielka. A nastal večer a Boh si spravil praženicu, a nastalo ráno a Boh si spravil volské oko; deň prvý.
však evolucia!!!!!! bola mnohobunkovec z ktorého sa postupne vytvárali džukaté a veľké tvory podobné sliepke a potom sa znova svrkla a tak bolo.... každopadne si myslím že prvé bola sliepka ... aj z toho druheho hladiska že Boh stvoril všetko živé
DINOSAURUS jezisi .... alebo ked chces , vajce dinosaura , dinosaury su predkovia vtakov , dinosaury mali na niektorych castiach tela aj perie , PROSTE PRVY BOL DINOSAURUS Z KTOREHO VZNIKLA SLIEPKA..
dinosaure tiež kládli vajcia a vtedy nežili sliepky...úplne logická vec na ktorú som dokonca aj ja prišiel a sú o tom neviem aké dohady a špekulácie... OMG
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
čakám na odpoveď sliepka lebo Boh stvoril všetko ŽIVÉ! (ach)
keď som prečítal to "Boh stvoril všetko ŽIVÉ!" tak ma až miklo potom som si všimol nick
Tu povedal Boh: "Buď vajce!" a bolo vajce. Boh videl, že vajce je dobré; i oddelil žĺtok od bielka. A nastal večer a Boh si spravil praženicu, a nastalo ráno a Boh si spravil volské oko; deň prvý.
a teraz mozes ist pokojne spat
dinosaure tiež kládli vajcia a vtedy nežili sliepky...úplne logická vec na ktorú som dokonca aj ja prišiel a sú o tom neviem aké dohady a špekulácie... OMG
-
Samozrejme mraky kopirantov myslienok :p
-
Inak je to len uhlom pohladu ... viera, rozne teorie o evolucii a p.