@outsider to je blbost co hovoris ja pocuvam aj rock aj rap aj secko mozne az po pop alebo oldies a zijem tak ako zijem a nema to nic s hudbou , aj ked ta hudba vyjadruje nazory na zivot atď.
No touto otázkou ste ma zaskočili. Prvýkrát v živote. Vždy zo mňa samozrejme vyletelo, že rock. Pretože som vyrastala na AC/DC,na SOAD, na podobne nádherných veciach. Od malička. Asi pred rokom sa mi zapáčil jeden song. Cez ten song som sa dostala k tvorbe chalanov z Moja reč. Po napočúvaní ich tvorby som si uvedomila, že to má myšlienku., Že to nie je len bla, bla. Respektíve, vravím. Ako čo. Pretože rock má vždy aspoň gitary, spev..nejaký záchytný bod. Ale rap vie byť aj o kokote. Ale stojím si za tým, že Delik so Supom, Monsignor Separ s celým Gramo Rokkaz a DMS, a Nitriansky pes Kaidžas minimálne za počutie stoja.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Nevylucuje sa na tom nic v istych pripadoch , v istych zase uplne vsetko
1. nevidis rozdiel medzi hopom a rockom
2. za prvu vetu , kedze si ma nazval minule sedlakom jebnutym ale nemame tahat povod ludi.
Dobru noc.
Jednoznačne ROCK !