Z časti, ale len maličkej je táto doba fajn, potom nejaký novovek (a nechápem prečo je tam spomenutý len začiatok), kým ešte ľudia boli slušní a pohanský stredovek, ale to tiež len z malej časti.
stredovek ma ohromne fascinuje ale: 1. ľudia mali nulovú hygienu a umierali na rôzne epidémie, 2. upálili by ma buď ako kacírku alebo čarodejnicu (možno by ma označili za vlkodlaka, ktohovie...), 3. určite by som za manžela mala nejakého smradľavého chrapúňa, čo by len chľastal a behal za ženami...
páčilo by sa mi tak niekedy okolo V.F revolúcie, ale v Anglicku- mali vtedy krásne šaty a už sa aj umývali
idealizujete si minulost , nikto z vas by neprezil v stredoveku ani tyzden ak by ste nepatrili k pár clenom slachty ... a slachta v novoveku ano bola tam slusnost a gentlemanstvo a za usmevom pokrytectvo a intrigy ako v kazdej dobe ... hlavne obdivujem baby ktore napisu ze by chceli zit v minulosti ked mali asi tolko prav ako pes a boli skor majetok , asi si to mylite s pritomnostou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
na takom hrade a bola by som upir
to je úžasná doba a taký William Shakespeare
páčilo by sa mi tak niekedy okolo V.F revolúcie, ale v Anglicku- mali vtedy krásne šaty a už sa aj umývali