Strašne sa mi páčia bernský salašnícky psy a raz takého budem mať ! .. A inak sa mi páči aj argentínska doga alebo slovenský čuvač..Proste zbožňujem veľkých psov
hocičo, čo by sa mi povahovo páčilo, z útulku. a hlavne načo by som toho psa chcela. z uvedených si viem predstaviť byť paničkom pre NO a HUSKY (čo aj som), BSP a hádam aj toho retrívera
NO je pre mňa plemeno, s ktorým som vyrastala a a v budúcnosti, ak budem mať deti a rodinu tak bude súčasťou nášho života. Pripomína mi ocina,takže je to jasná voľba, v prípade výberu psa.
ale najradšej všetkých, okrem staforda, tí sa mi príliš nepáčia a v poslednej dobe sa mi začali páčiť sharpei, ale z tohoto výberu rozhodne ten bernský salašnícky
Ahoj ! ja jednoznačne Nemecky ovčiak=pretože ja to plemeno zbožnujem a milujem ! keby ste ho mali doma určite by ste si ho obľúbili.. ja mam doma tiež NO-Jeny je krasna kto by mal zaujem o NO -nech mi piše na facebok : jenny kovacova alebo na e-mail aliko144@azet.sk Dakujem a budem rada ak mi napisete o tejto teme-NO &
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ale inak keď budem veľká a budem mať svoj dom, chcem malamuta
Až na to, že to niekde je Nórsko