Keby to nebolo medzi vami a vašim priateľom/priateľkou v poslednej dobe najideálnejšie, dokázali by ste začať chodiť s jeho/jej
Proste bolo by to medzi vami dlhšiu dobu také, že sa neustále hádate a tak..áá toho najlepšieho kamaráta/kamarátku by ste si obľúúbil za kráátku dobu..dokáázali by ste?
to je ako hodiť priatelovy/ke nožom do chrbta....myslíš že by to nechal len tak?
nezaplietaj sa dalej pokiaľ si neujasníš aktuálny vzťah lebo sa zapletieš toľko že ťa śetci budú len nenávidieť.......većšinou pomáha keď si sadnete zoči-voči a riešite to čo vás sere (kompromis)
mne sa stalo nieco pod. skoro som sa dala dokopy s exfrajerom mojej kamosky... ale nastastie som z toho este vcas vycuvala, ... neviem, ci by som sa jej potom dokazala pozriet do oci
Kamarat by mal ostat kamaratom!V prvom rade sa treba snazit zachranit si vztah, lebo to, ze sa hadate alebo nie je to medzi vami najidealnejsie este neznamena, ze jeden z vas nemiluje a treba hladat dalsieho do zalohy. Ak je to naozaj take zle tak to ukoncite a potom si zacni chodit s kym chces.
pre mňa sú terajší.. bývalý priatelia kamošiek tabu.. v partiách to tak býva že sa to tam nejako obstrieda.. ale pre mňa je to niečo.. čo si nepripúšťam.. stávajú sa také.. ale to by muselo byť niečo neočakávané a fakt silné.. ale realne si to predstaviť neviem..
Ja určite nie. Ale keď tak nad vami rozmýšľam, asi nemáš moc za čím banovať. Podľa mňa tiež treba najprv jeden vzťah ukončiť a až potom skúšať inde. Myslím ale, že je to jeho "forma" zbohom. A keď nie, divím sa trošku, že Ti imponuje "detské" správanie...
Rovnako, by som nezacal chodit s Ex mojho kamarata - doteraz nechapem niektore partie v nasom meste, kde sa tie baby doslova rotuju medzi chalanmi - jak keby na to mali nejaky vzorec ...
ak by to nebolo "najideálnejšie" snažila by som sa ja aj môj priateľ zistiť kde je ten problém a vyriešiť ho. Predsa vzťah nemáš len o tom akí ste štastní, o bozkoch a prechádzkach. Ide o to, že aj keď sa hádate dozvedáte sa niečo o tom druhom a je na vás či sa aj dáko dohodnete. Ak nemáte príliš veľa spoločného treba robiť kompromisy, raz jeden potom druhý. Ak sa milujete tak budete spoločne čeliť problémom a nie pred nimi utekať....a hlavne nie s jeho najlepšími kamošmi.....
myslim ze by si sa mala trosku zamysliet nad tym co vsetko by to sposobilo:znicila by si si vztah, znicila by si im kamaratstvo a taktiez by si velmi nedala svojmu svedomiu a to len preto ze chces obetovat svoj vztah kvoli druhemu,ktory sa moze velmi lahko rozpadnut .... a potom co? ty sa nebudes bavit ani s jednym s chalanov a oni tiez...povedz mi naco to bude dobre......znicia sa tym iba vsetky vztahy kvoli jednej citovej iluzii....porozmyslaj nad tym aspon sa v buducnosti vyhnes veeeeelmi trapnym chvilkam ...ver mi....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
2. rychlo vplanie, rychlo vyhasne
3.ten kamarat je kokotked to dokaze spravit kamaratovi
nezaplietaj sa dalej pokiaľ si neujasníš aktuálny vzťah lebo sa zapletieš toľko že ťa śetci budú len nenávidieť.......većšinou pomáha keď si sadnete zoči-voči a riešite to čo vás sere (kompromis)
Dedukujem, že si prežila čosi podobné a že sa to neobišlo bez fatálnych následkov v podobe ťažkých rúk.
tak dneska je uz toho namna moc
V živote nikdy!
[/IMG]
Rovnako, by som nezacal chodit s Ex mojho kamarata - doteraz nechapem niektore partie v nasom meste, kde sa tie baby doslova rotuju medzi chalanmi - jak keby na to mali nejaky vzorec ...
Skoro ako v Beverly Hills 90210.
ak by to nebolo "najideálnejšie" snažila by som sa ja aj môj priateľ zistiť kde je ten problém a vyriešiť ho. Predsa vzťah nemáš len o tom akí ste štastní, o bozkoch a prechádzkach. Ide o to, že aj keď sa hádate dozvedáte sa niečo o tom druhom a je na vás či sa aj dáko dohodnete. Ak nemáte príliš veľa spoločného treba robiť kompromisy, raz jeden potom druhý. Ak sa milujete tak budete spoločne čeliť problémom a nie pred nimi utekať....a hlavne nie s jeho najlepšími kamošmi.....
@2 6 tak toto je podľa mňa zatiaľ najlepší gif aký tu bol