Keby Vám niekto navrhol skok bungee jumping zadarmo, skočili by ste?
Chcel/a by som to skúsiť!##Neviem, určite by som dlho zvažoval/a.##Asi nie.##Určite by som do toho nešiel/nešla.##Už som skákal/a a skúsil/a by som to znovu.##Už som skákal/a a viac nechcem.##O čom je reč?
chcem si to skocit, ale asi by som sa bala V zime bolo pred Euroveou taky velky nafukovaci vankus a ludia skakali na to zadarmo z vysky asi 10 metrov, a aj na to som sa trochu bala ist, ale potom som to lutovala, takze isla by som
už som skákal 3 krát. tanto rok po mature (2012) plánujeme ísť na brigádu do ameriky ešte zo 4 kamarátmi ale tak že 3 týždne makať a potom 2 týzdne putovať amerikou a mínať a v tom by sme chceli skúsiť zoskok padákom a už spomínaný bungee jumping nad nejakou roklinou na vysutom lane. Je toho plná amerika a sú to najdlchšie zoskoky a neni to až tak drahé 80 dolárov čo kamarát pozeral
Ak by mi to na ulici nejaký týpek ponúkol bolo by mi to určite divné A zadarmo Čo ak by bolo preseknuté lano? Proste neviem Asi by som rozmýšlal dlllho
milujem adrenalín a toto je jedna z vecí ktorá mi pripadá najhrozivejšia ale zároveň ma najviac láka..takže áno,ale musela by som mať sakramentskú istotu že nieje preseknuté láno a že som poriadne zaistená
veľmi to chcem skúsiť, len som zatiaľ ešte neprekusla ten pocit, že musím SKOČIŤ. Len tak sa vrhnúť do ničoho. To keď si budem vedieť predstaviť, určite na bunjee pôjdem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
idem si vymenit nohavice
nie stuntbiker nerad takto vysky
..kvak..
Nech adrenalín sttúpa!
@zuzk496 je to sranda, tomu ver Taký zvláštny pocit ako padáš a padáš a zrazu brzda
Tak Tatry a čerstvý horský vzduch sú na nezaplatenie
ale inak bez váhania by som súhlasila a skočila..