"S plnou vaznostou prehlasit verejne pred sirokou verejnostou, ze ste mentalne naruseny a snazit sa ich o tom presvedcit (na podiu)" ---toto by som za milion eur spravil. Hanba tak na 5-10 minut, ale finančne vystaráno
len tak podotknem...pozrieť si všetky diely šehrezády vám zaberie asi 2 mesiace (neviem kolko..to je len príklad) ďalej vyhrať farmu zhruba tiež tolko, byť 2 mesiace sám to je samo o sebe...
prejsť nahý cez námestie vám zaberie asi 5 - max 10 minút, a urobiť zo seba blbca sa dá urobiť hádam ešte rýchlejšie...v podstate aj tá prechádzka v adamovom rúchu je už nejaký prejav
takže z toho vyplýva že najlepšia by bola fakt tá prechádzka...nikto vás nepozná a odmena je rýchla
S plnou vaznostou prehlasit verejne pred sirokou verejnostou, ze ste mentalne naruseny a snazit sa ich o tom presvedcit (na podiu). To by bolo úplna sranda !!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
(ale nevedela som sa rozhodnúť medzi týmto a Šeherezádou :/)
Prvá, druhá a štvrtá možnosť obsahujú verejné vystupovanie/poníženie, mám pocit, že taká Šeherezáda by ma poznačila menej.
Proste absolutna izolacia od sveta.... mozno si neuvedomujete, ze prave posledna moznost je ta najtazsia
Takže 4. Aj tak si to o mne myslia ...
prejsť nahý cez námestie vám zaberie asi 5 - max 10 minút, a urobiť zo seba blbca sa dá urobiť hádam ešte rýchlejšie...v podstate aj tá prechádzka v adamovom rúchu je už nejaký prejav
takže z toho vyplýva že najlepšia by bola fakt tá prechádzka...nikto vás nepozná a odmena je rýchla
nieco take robim bezne cez prestavku v triede takze spoluziuaci si to o mne uz myslia....