jedine, ak by som toho človeka poznala a aj vtedy by som zvažovala
(teda jedine, že by som bola neznámym človekom neskutočne užasnutá, čo je samo o sebe nepravdepodobné a potom by sa mi to isto zdalo byť strašne divné a podozrivé)
ked som cestovala velakrat sa mi niekto prihovoril a nakoniec sme sli na kavu a vzdy to bolo super. v amsterdame som s tym chalanom stravila nakoniec cely den, ukazal mi super veci v meste a tak.. akurat jeden na stanici v parizi zacal byt potom kus doterny ale ked som povedala ze mam frajera stiahol sa a zistil ze ma o chvilu dolezitu schodzku
fuuu... no, to by som najskôr s tým človekom musela prehodiť pár viet a musel by mi byť sympatický. samozrejme by to nemohol byť nejaký bezďák, úchyl, ... ale aj tak, ísť na kávu s niekým úplne cudzím... kľudne by som s ním pokecala, trochu by sme sa prešli... ale to je asi všetko
Už sa mi to stalo a rozhodne nie, nepríde mi to v pohode, nakoľko toho človeka nepoznám absolútne a neviem o čom by som dokázala s niekým takým hovoriť.
tak vzhladom na to, ze tato osoba by ma pravdepodobne zastavila preto, lebo by chcela urcite aj viac nez len pokecat, tak by to zalezalo od sympatii a samozrejme charizmy (rozumej sexypealu )
ja by som s cudzim clovekom na kavu nesla.. ved si len polozme otazku komu sa stalo, ze by ho niekto normalny zastavil na ulici ci s nim ten druhy nepojde na kavu????? Mne nie a som rada...
No.. naposledy ma takto zastavila osoba rovnakého pohlavia, súhlasila som a bolo to veľmi príjemné, opakované posedenie.
Keď sú to uslintaní chlapi, ktorým očividne nejde o konverzáciu, tak nejdem. Ale keby ma niekto zastavil, že mám v ruke dobrú knihu/mám impressive swag/niekde sa vídame/stalkuje ma na birdzi a mali by sme sa dať do reči, bez problémov.
pokial by mi ta osoba bola aspon trosku na prvy pohlad sympaticka tak by som urcite siel uz len preto ze by to musela byt dost ze odvaha aby baba pozvala neznameho chalana na kavu ale myslim si ze takeho pozvania sa bat nemusim, pretoze pochybujem ze taka existuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
a ak by som nemal naponáhlo
(teda jedine, že by som bola neznámym človekom neskutočne užasnutá, čo je samo o sebe nepravdepodobné a potom by sa mi to isto zdalo byť strašne divné a podozrivé)
hentake pozvanie by som urcite skor prijala nez nejake kupovanie drinku na diskoteke...
ale keby to bol niekto sympatický, why not
pokiaľ by mi daná osoba bola sympatická, tak by som asi aj išla. skôr na pivo teda
keby to bol nejaký sympatický človek nepríliš starý, a nešlo by mu o nič viac len o kávu a pokecať si, mohlo by to byť fajn.
Ale vlastne nie, "prvé" schôdzky s ľuďmi sú vždy awkward.
a už som aj niekoľko krát bola (ak sa ráta pozvanie a nie práve káva)
ale tak kebyže to nie je nejaký vyslovene creep a chce si len tak pokecať tak možno hej
Keď sú to uslintaní chlapi, ktorým očividne nejde o konverzáciu, tak nejdem. Ale keby ma niekto zastavil, že mám v ruke dobrú knihu/mám impressive swag/niekde sa vídame/stalkuje ma na birdzi a mali by sme sa dať do reči, bez problémov.
přitom měla na mysli festovní mrdání.