Ja by som neveru neodpustil, 100% pokial by som na to prisiel sam alebo inak ako od nej,
ale ak by sa mi priznala tak by sa stalo to ze by som ju opustil a hladal inde. Ak by som na nu nemohol prestat mysliet tak by som to snou snad este mohol skusit.
Trapila by ma ta myslienka lebo pochybujem ze by som si nikdy nemohol najst cas na to ju vypocut alebo jej dat k tomu tu prilezitost sa zdoverit ze ako by sa mohli veci zlepsit, zabranit tej nevere.
ja by som chcela vedet pravdu a ak by sa to naozaj stalo tak by som to riesila rozchodom bo tym by som u takeho cloveka stratila doveru a bez nej to jednoducho nejde
Co by si teda spravil ty ak by si tam prenu bol ale jednoducho by ti o tom nepowedla nechcela by s tebou mat ten intimnejsi rozhovor a podjebala by ta.
no tak keby mi to spavil moj chalan nepanikárila by som hned každému občas ako sa hovorí "uletia muchy".. a viem že ked vy ste z nejakou osobou čo má partnera tak nechcete aby sa to tá jeho druhá polovička dozvedela ale to dá rozum..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
zaujimavy nazor...
Ja by som neveru neodpustil, 100% pokial by som na to prisiel sam alebo inak ako od nej,
ale ak by sa mi priznala tak by sa stalo to ze by som ju opustil a hladal inde. Ak by som na nu nemohol prestat mysliet tak by som to snou snad este mohol skusit.
Trapila by ma ta myslienka lebo pochybujem ze by som si nikdy nemohol najst cas na to ju vypocut alebo jej dat k tomu tu prilezitost sa zdoverit ze ako by sa mohli veci zlepsit, zabranit tej nevere.
@fleshleecat
to neznie ako keby si niekedy neveru riesila
vidno ze si nikdy nemal frajerku...ked to pride, zmenis nazor
Co by si teda spravil ty ak by si tam prenu bol ale jednoducho by ti o tom nepowedla nechcela by s tebou mat ten intimnejsi rozhovor a podjebala by ta.
klud... klud.... pekne dychaj, dobre dnu, zle won, dobre dnu, zle won....
Ale aky druh nevery? taky ten flirt ci nieco hardcore