toto je otázka, nad ktorou sa najhoršie rozmýšľa..čo na isto viem je, že by to bola moja mama, ale keďže to tu nie je, tak z týchto by som si vedela vybrať asi len v tom momente pod tlakom..no našťastie takéto hlúposti sa v reálnom živote určite nestanú
Frajera nemám, a mala by som problém vybrať jednu kamošku s nálepkou najlepšia
Takže by som zachránila brata, lebo zo spomínaných je asi najsilnejší a spoločnými silami by sme pozachraňovali kamošky
By som na to kaslal. Preco ja mam niekoho zachranovat? Podla mna je to zly zivotny styl, ked je clovek dohnany k takemuto katastrofalnemu scenaru. Zachranil by som cloveka, ktory to najviac chce a potrebuje. Ktory to najviac chce a potrebuje.
Surodencov uz nemam, frajerku nemam takze lahka volba aj ked ani kamaratov nejak vlastne nemam ale tak niekto sa predsalen najde no ale inak nemam rad tieto ankety
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Takže by som zachránila brata, lebo zo spomínaných je asi najsilnejší a spoločnými silami by sme pozachraňovali kamošky
Kamosov a podala by som ruku aj byvalemu ..ale to len vtedy kebyze nastane taka situacia