Myslím že táto anketa bola myslená normálne, že skutočných 10 rokov, bez ohľadu na to že vo vesmíre beží čas rýchlejšie.
Chcela by som vypadnúť niekam ďaleko, preč od všetkých, ale 10 rokov je moc. Váhala by som, ale nakoniec by som sa rozhodla pre nie. Keby to bolo na 3 - 5 tak to ešte áno,
@zajko30 ale keby si sa vratil, mario by bol uz o 10 rokov starsi, musel by si ho vymenit za novsi model a aj tvoj mercedes ci BMW ci co to ...tiez uz by to bol veteran
@belzeboss veterán auto by bolo na tom lepšie už len tá cena, a do tej kozmickej lode by som si zobral aj teba s Máriom aspom by si nám tam vyhrával a ten rok by rýchlejšie ubehol.........filip
@zajko30 realita mozno, on skor podla mna narazal na tie tvoje divne tvrdenia o rychlejsom ubiehani casu vo vesmire... ak by si isiel rychlostou svetla, to co si pisal by platilo (samozrejme roky by boli ine, ale nechce sa mi to teraz pocitat).
tých čo napísali, že by išli, beriem so sebov, zaplatím im cestu, stravu, pijatiku a tam hore to riadne roztočíme, veď čo, čas tam plynie pomalšie, nech si na Zemi zostarňu.........filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Chcela by som vypadnúť niekam ďaleko, preč od všetkých, ale 10 rokov je moc. Váhala by som, ale nakoniec by som sa rozhodla pre nie. Keby to bolo na 3 - 5 tak to ešte áno,
vo vesmíre je na čo pozerať...len neviem či 10 rokov
Keby mám možnosť preskúmať naozaj všetko
Myslím že by to bola jedna z najúžastnejších vecí
Ale 10 rokov, je 10 rokov (ach)
Neviem.
pri takýchto témach sa aspom ľudia neosočujú ako pri tvojích.........filip
ale prišiel som na to, že on nečíta cele riadky a preto je to tak....
a ak budeš mať ten čas ako hovoríš tak to skus prepočítať................filip
tých čo napísali, že by išli, beriem so sebov, zaplatím im cestu, stravu, pijatiku a tam hore to riadne roztočíme, veď čo, čas tam plynie pomalšie, nech si na Zemi zostarňu.........filip