mna by zaujimalo, ze keby nieco taketo existuje, ci je mozne tu buducnost ovplyvnit. a keby sa dostanem trebars par rokov dozadu a nieco spravim, ci ten moj cin bol v podstate aj v minulosti.
Francúzsko v období rokoka, do Versailles, pozrieť sa na Ludvika XVI. a Antoinettu- ako to všetko bolo naozaj! a potom...asi do budúcnosti, či budem mať prácu ktorá ma bude napĺňať
Woow. Super fórum. Chcela by som ísť do budúcnosti a vidieť s kým skončím a tiež s kým sa budem kamarátiť a čo sa bude diať a ako budem vyzerať a hlavne sa chcem vidieť vo svadobných šatách.
vrátila by som sa do včerajška a urobila minimálne 5 vecí inak -.-
a ešte by som šla do budúcnosti aby som videla ako na tom budem o takých 15 rokov, že či mám začať teraz robiť niečo inak alebo by som sa šla pozrieť do budúcnosti aké čísla budú na športke, potom by som sa vrátila, napísala by som ich a vyhrala by som ^^
šla by som do budúcnosti, pozrela by som si všetky filmy a potom sa vrátila do prítomnosti, kde by som na premiérach stále vykecala koniec a nikto by nevedel ako to viem
asi by som išla všade išla by som si pozrieť mojich predkov ešte aj Jánošíka ale aj pravek, starovek, stredovek no najlepšie by bolo keby v tom stroji času bol aj nejaký automatický prekladač jazykov lebo by sa mi nechcelo počúvať nejakú gréčtinu keby som sa už do toho starovekého Grécka dostala tak chcem aj rozumieť že čo kecajú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
mna by zaujimalo, ze keby nieco taketo existuje, ci je mozne tu buducnost ovplyvnit. a keby sa dostanem trebars par rokov dozadu a nieco spravim, ci ten moj cin bol v podstate aj v minulosti.
na začiatok zrodenia vesmíru
do ITA by som chodila prenasledovať Paganiniho. ( bol by živý a nebola by som nekrofil!!!!!!!!!! )
alebo taký augustový piatok 69´
a ešte by som šla do budúcnosti aby som videla ako na tom budem o takých 15 rokov, že či mám začať teraz robiť niečo inak alebo by som sa šla pozrieť do budúcnosti aké čísla budú na športke, potom by som sa vrátila, napísala by som ich a vyhrala by som ^^
Francúzsko, 17.st., éra mušketierov
a keďže minulosť "ako - tak" poznáme z hodín dejepisu, vieme nejaké fakty...išla by som sa pozrieť do budúcnosti, vidieť svet o 100 rokov