Kebyze mate hrat na svadobnej hostine na klaviri. co by ste hostom a mladomanzelom zahrali?
mam hrat na jednej svadbe mojich kamosov a neviem, co mam zahrat na klaviri, mam zopar vybranych songov, ale je ich vazne iba par, neporadite mi nejaky typy? a maju jednu podmienku, metalovy koncert to zrovna byt nemusi
@ouch dnes som hrala toho Joplina a tiersen je fajn, aj YIruma ma nejake pekne veci, nevies o nejakych? no ja viem este ako tam naspamat Debussyho Potopenu katedralu, ale myslim, ze to je dost "psycho" na svadbu
@daddy preco nie Yiruma? teda nie, ze by som na nom nejako frcala, len chcem vediet, preco nie a Debussy je uplne najlepsi ale este vas oboznamim s mojou cinnostou mam sa striedat s Dj, tak neviem, ze ako to bude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
Lebo je to vesele, zname, a navyse super piesen 8)
Nič iné totiž zahrať neviem.
!!
alebo Glenna Millera.
alebo Yanna Tiersena.
alebo nejakých klasikov proste.
ale keby že je to ozaj reálna situácia, tak zahrám proste to, čo práve viem naspamäť .
ale ten Tiersen by bol dobrý. od Yirumy ani nie, akurát hento River niečo niečo . ale veď si proste daj do youtube že yiruma .
vyber uz necham na teba, ale ked pocujem chopin, tak hned ako prve si spomeniem na
by the way autorovi fóra by som yirumu neodporúčal ten debussy nemusí byť odveci..
a este toto je nadherne nocturno, ale mam pocit, ze by som vsetkych uspala, kym by som to zahrala nie, ze by som to mala nacvicene...
a aj toto je super z tej klasiky, este aj take tematicke
filip
jáááák nejdu, musíš chvílenku počkať .....filip
ale pst až nas nepočuje ta tvoja lísa mona
zajac to keby zahrali na svadbe aj nevesta spadne zo stoličky
ja viem čo je tomu, máš to pokazenééééééééé:/.......filip
@chalanodjazera
to by už aj tak bolo jedno po polnoci by určite spadla zo stoličky nacvenganá
kebyze to viem, ale aj tak sa to asi barz nehodi k svatbe
jednoznačne...aj keď neviem ako to vyznie na klavíri
.
no nie, moja bunka mozgová to vymyslela určite rýchlejšie než tvoja... len... neskôr