lebo ja mam k tomu aj dalsie poziadavky a to aby nebolo cisto oblacno, aby nebol vietor.. a na jar alebo na jesen ked ma takto byt tak furt prsi a fuci..
Momentálne ma zaujalo Nórsko, hlavne fjordy a tá najsevernejšia časť - Finnmark. V Osle by som určite navštívil park sôch Gustava Vigelanda, ktorý jedným z najlepších sochárov 20. storočia a jeho umelecký štýl je mi blízky.
Ja by som chcela ísť do Austrálie, do Japonska, do Nórska, na Nový Zéland, Filipíny, Dominika a chcela by som vidieť nejaké africké kmene alebo také niečo...
No a vlastne by som chcela vidieť a zažiť všetko, takže som vymenovala len také tie čo sa mi z neznámych dôvodov zdajú najmenej pravdepodobné že sa tam dostanem
jednoznačne Amerika .. California: Los Angeles alebo Hills a prečo tam? tam máš najväčšiu šancu stretnúť hollywoodske hviezdy konkrétne na letisku LAX PPP a je tam krásne ale ja keby som tam mala možnosť isť tak by som tam išla hlavne kôli tým celebritám ...
Sydney, New York, L.A., do Ruska sa chystám toto leto, všetky európske hlavné mestá, Island sa mi splnil minulý rok, Tokyo, Seattle (kvôli Frasierovi ...a takáto tá mestská "turistika"
ale samozrejme road trip naprieč USA by bol tiež fajn
A ked spominas Seattle, tak mne sa vzdy velmi pacil Frasierov byt. Ked ho vysielali prvy krat (asi v 1999-tom), tak som stale rozmyslal, ake by to bolo, keby sme sa tam nastahovali a z okna sledovali Vesmirnu ihlu.
@walterdonath áááno presne aj ja som tam vždy chcela bývať!!!! a celkom som bola sklamaná keď som si tak o pár rokov na to začala uvedomovať, že ten byt aj so svojím eklektickým štýlom v skutočnosti neexistuje!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
robím prácu na geografiu, tak si robím taký prieskum, kam to ľudí najviac láka
» www.flickr.com/photos/agnieszk...
» www.flickr.com/photos/dalbera/...
Inak by to bolo Švédsko, Island, Alpy, Írsko, Škótsko, juh Francúzska, mimo Európy Južná Afrika a Japonsko.
Ale aj USA a Kanada by stáli za návštevu, hlavne kvôli prírode.
Pamätám si, že keď v nejakom americkom seriáli chcela rodina ísť na lyžovačku, tak na 99% si vždy vybrali Vermont. Takže možno tam...
začína to na "H" a končí na "awai"
ale no, tak @lawey ma v @2 predbehla
proste mám chuť vidieť všetko
No a vlastne by som chcela vidieť a zažiť všetko, takže som vymenovala len také tie čo sa mi z neznámych dôvodov zdajú najmenej pravdepodobné že sa tam dostanem
národný park Denali na Aljaške
1. Andaluzia ( Spanielsko)
2.Toskansko (Taliansko )
3.Kostarika - tam je fakt ze vau nadherne
4.Dominikanska rep.
5.Australia - kdekolvek
a byvat budem vo Francuzsku na predmesti Pariza s charizmatickym francuzskym umelcom
ale samozrejme road trip naprieč USA by bol tiež fajn
Ved to...
A ked spominas Seattle, tak mne sa vzdy velmi pacil Frasierov byt. Ked ho vysielali prvy krat (asi v 1999-tom), tak som stale rozmyslal, ake by to bolo, keby sme sa tam nastahovali a z okna sledovali Vesmirnu ihlu.
ale najprv by to bolo asi Nórsko