asi by som zmenila strednú školu a tým pádom by som ani nebola teraz tu kde som teraz. ale aj s touto cestou som veľmi spokojná a sny zo strednej si začínam plniť
aha ale neodpovedala som poriadne, vymenila by som možno všeobecku na gymnáziu za bilingválne španielske gymnázium.. a tým pádom by som študovala asi nejaké nudné prekladateľstvo alebo niečo také, nie ako teraz pedagogiku a španielčinu si dám ako voliteľný predmet a hotovo čiže ma zmena láka len kvôli tomu že by som vedela po španielsky
ak by sa dal vrátiť čas, vyskúšala by som šťastie na umeleckej škole v Banskej Štiavnici a to reštaurovanie obrazov a starých spisov .. bohvie kde by som bola dnes,, ale som spokojná tam kde som hlavne kvôli ľuďom ktorých som spoznala
@cabicabi hups trapas odpusť, nekukla som poriadne profilovku a z väčšej vzdialenosti to vyzeralo ako dievčenská hlava s ofinou ležiaca za šmolkom.. teda.. hm, teraz už neviem prečo mi to tak vyzeralo
Gymnázium, vôbec nie je to, čo potrebujem. Aspoňže som na bilingválnom a jazyk, ktorý sa učím ma baví, len bohužiaľ, nebaví ma učiť sa matematiku a fyziku v tomto jazyku. (blee)
nemenil by som.....bavi ma to a stretol som tam fajin ludi a aj vdaka tomu ze som tam isiel moj zivot vypada tak ako vyapdaaa a pravdu povediac som celku rad ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
a odpoved na otazku, ano
@birdz1 ha..neviem, či by si neľutovala viac
Gymnázium, vôbec nie je to, čo potrebujem. Aspoňže som na bilingválnom a jazyk, ktorý sa učím ma baví, len bohužiaľ, nebaví ma učiť sa matematiku a fyziku v tomto jazyku. (blee)
filip
nerád som niekomu niečo dlžný