Keď admin v online rpg hre zneužíva svoju právomoc
ve stínú drakú tak v tejto hre som už tri roky a bolo tam super, ale spydr to už nevládal lebo pracuje a má aj iný projekt, tak vsd odovzdal jorkymu...to ale nemal robiť, lebo jorky je jedno namyslené, egoistické, rozmaznané a tvrdohlavé chla
@biancadetolle No a čo? On je admin, on to môže...
Na metin2.cz som mal kamosa admina, ktory mal 13 rokov!!!
Isiel si a niekedy len-tak niekoho zabil ze ha-ha sranda... a co?
On je predsa admin
Zalezi od toho ako sa k tomu na tom servery postavia veduci
Zneuzivanie pravomoci adminmi sa deje aj na birdzi a tu ti napriklad admin na to uplne normalne do TS napise ze to ze si sa stazoval a dal to na "verejnost" nikoho nezaujima a si idiot ak si myslis, ze niekto bude potrestany lebo veduci adminiv viac veri adminom ako nejakemu blbeckovi a navyse su s veducim kamarati (nam tie TS-ky pre istotu archivovane ) cize takto to asi funguje na birdzi tak dufaj ze tak isto to nefunguje aj v tej tvojej hre
@biancadetolle Mne uz X krát zmazal forum... hoci to bolo opodstatnené, a je to iné ako ked v hre vládne 13-ročné decko...
Ale ako hovorím, v metine aspon bolo admin 13-ročné decko ktoré cítilo moc že je admin a robilo si čo chces...
To mmás jak v Minecrafte, hocikdo vytvorí server, stane sa popularnim, a admin moze byt kdokolvek...
Minule som si cez SMS kupil V.I.P., aby som mohol lietat atd, admin mi ho zrusil, ja mu hovorim ze: Okradol si ma.
A ona ze: Jj okradol... no a co? Som admin...
Proste admin je admin...
@sugy1 ja som tiez myslel ze staci. Ale ked ti jeden nemenivany admin zacne este potom (niekolko dni potom), co ty uz nic neriesis a aj si sa ospravedlnil, hen to vyssie uvedene pisat do TS posmesnym tonom (a nadavkami samozrejme vyssieho kalibru ako tie, ktore som napisal) tak to asi nie je uplne v pohode a zrejme prave tam sa asi naskyta otazka: "uz stacilo nie?"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Na metin2.cz som mal kamosa admina, ktory mal 13 rokov!!!
Isiel si a niekedy len-tak niekoho zabil ze ha-ha sranda... a co?
On je predsa admin
dúfam, že tam niesi
viem, že to je neporovnáteľné, ale čo by si robil, keby ti tomas len tak z nudy zmazal blog, alebo anketu?
páčilo by sa ti,
nie
som predsa slušne vychovaná a túto výsadu prenechávam s veľkou radosťou tebe
nech sa ti páči, sprav to
skôr zrušiť celé vsd
Zneuzivanie pravomoci adminmi sa deje aj na birdzi a tu ti napriklad admin na to uplne normalne do TS napise ze to ze si sa stazoval a dal to na "verejnost" nikoho nezaujima a si idiot ak si myslis, ze niekto bude potrestany lebo veduci adminiv viac veri adminom ako nejakemu blbeckovi a navyse su s veducim kamarati (nam tie TS-ky pre istotu archivovane ) cize takto to asi funguje na birdzi tak dufaj ze tak isto to nefunguje aj v tej tvojej hre
ok idem.-D
asi som hlúpa naivka a neviem kto je teraz adminom, ale neverím, že by tu admini boli také svinee
Maš pravdu to by ani tak nesralo ale keď je admin dementné decko tak to je problém
Ale ako hovorím, v metine aspon bolo admin 13-ročné decko ktoré cítilo moc že je admin a robilo si čo chces...
To mmás jak v Minecrafte, hocikdo vytvorí server, stane sa popularnim, a admin moze byt kdokolvek...
Minule som si cez SMS kupil V.I.P., aby som mohol lietat atd, admin mi ho zrusil, ja mu hovorim ze: Okradol si ma.
A ona ze: Jj okradol... no a co? Som admin...
Proste admin je admin...
jorkymu je 20 a presne sa správa akoby mu bolo 12
ja neviem čo by som spravila keby miky spravil niečo také mne
Niekto je tu labužník
Aj ja to niekedy čítam uchylky a podobne na tom sa dá dobre zasmiať
@ sufurky
prečítajte si moju včerajšiu erotickú rozprávku na dobrú noc.-D
len dúfam, že komentáre vás nepobavia viac ako rozprávka:-d
Píšeš eroticke poviedky tak to ťa mam rad
Tak to radšej ani nechcem vedieť
@ sufurky
písala som len o tých, ktorí si to želali.-D