tak mám veľmi zúfalý výraz a pokiaľ cúvam na parkovacie miesto, tak to zahŕňa veľa preraďovania, štartovania, obzerania sa, vykukovania z auta a pobiehania okolo neho.
mne je strašne nepohodlné sa otáčať ale keď cúvam dlhšie tak sa otočím bo keď idem podla zrkadiel vkuse kukám raz jedno raz druhé a potom tretie.... tak aby som si hlavu nevykrútil
Dozadu sa otacam len, ked sa chcem uistit, ze za mnou nikto nie je, ked parkujem, a musim presne vidiet, kolko este mozem cuvnut (spätne skresluju) alebo ked cuvam rychlo dlhsiu trasu. A este ked sa zaradujem na hlavnu, a je tam sprosty uhol, tak sa nepozriem len do spätneho, ale aj sa trochu vytocim. Inac pouzivam (vonkajsie) spätne zrkadla.
ja väčšinou pozerám do späťákov, ale občas sa aj obzerám. a baví ma vyberať si miesta, kam sa ťažšie zmestím/dostanem/nacúvam. potom už len vystúpim a kochám sa ako pekne stojím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ešte že to nepočúvam
tsaaaa
ánoneznášam keď mám cúvať aj z vlečkou, keď je všade na okolo stiesnený priestor...
ja väčšinou pozerám do späťákov, ale občas sa aj obzerám. a baví ma vyberať si miesta, kam sa ťažšie zmestím/dostanem/nacúvam. potom už len vystúpim a kochám sa ako pekne stojím