no tak čo sa mi do rúk dostali videá o F.E.A.R. 2 project origin (gameplay video) som myslel, že sa po*****... dnes už to je iná úroveň ako kedysi a hrať to v noci... tak sa hociktorý horror môže schovať...
za svoj hráčsky život som sa bál len pri dvoch hrách - u CS 1.6 som a bál že spolužiaci budú lepší ako ja a keď som začínal hrať WoW bál som sa že na ňom ostanem závislý ako moji kamoši
fuha vy mate medzery ludia najlepsie nieco vecer drtit brutalne sa sustredit vsade v hre tma ooklo tma... clovek si je vedomi ze z hocikade nanho moze hocico vybehnut a zrazu taka chvilka akoby pred burkov a ... MAMA VAM POLOZI RUKU NA PLECE a povie zeby ste uz sli spat.... puz okolo 250 , 3 srdcove infarkty naraz ... to snad ani nemusim pisat jake to je neprijemne ale zrobi to svoje a z niektorych hier mi behal taky mraz po chrbte ale nikdy som sa fakticky nebal z hry
Hm to boli casy ked sme s kamosom hrali Resident Evil 3 na PSX no to boli infarktove stavy ked som v klude isiel po miestnosti ktoru som uz predtym vystrielal a z okna dovnutra naskocil nemesis s bazukou v ruke xD... Ale taky Silent Hill... to je riadne psycho na to sa mi stacilo iba pozerat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a najväčší "krvák" aký som kedy hral bol Quake 3 ? takže nie nemám s tým zatiaľ problém Fear ani Doom som nehral
A aj L-ká na tetrise na mne zanechali hlbokú traumu