Keď idem s kamoškou tak si to kúpime v obchode vždy dáky ten snack a mineralku, a keď idem hmm s kamošom tak to kúpi tam pri tom kine, aj keď som sa ho snažila presvedčiť aby sme šli radšej do obchodu ale on neeee
neznášam ľudí čo žerú v kine. Chcem si film vychutnať (aj zvukovú zložku) a fakt v duchu strieľam do ľudí čo chrúmu a mľaskajú a trúsia a dáš si ešte, a čo sa stalo, nevidel som hrabal som sa v pukancoch. Mám to tak proste v hlave, a keď toto niekto robí, keď má niekto na kolenách to veľké vedro a viem, že ho bude žrať minimálne trištvrte hodinu tak, tak...... normálne som sa spotil
Ja si tie drahé, nezdravé sračky spred kina vôbec nekupujem. A ani nepotrebujem niečo jesť v kine, maximálne čo mám so sebou flašu s vodou a niečo vlastné
popcorn si kupujem priamo v kine, lebo to má takú peknú kinovú atmosféru...a nejaké pitie k tomu ale už som dlho nebola v kine...hm, kto ide so mnou do kina?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ked chcem len popcorn a pitie tak to kupim v poho tam, ak nejaké iné šmaky ako rezne s paprikou alebo držkovú beriem z domu .
Ale vodu si kúpim v obchode, pretože za cenu spred kina by som si mohla v obchode kúpiť 4
ked sa chces najest pri filme, tak doma alebo vo v krcme , kino by malo byt ako "kulturna" zalezitost a nie posedenie ako v krcme.....
Kde su tie casi, ked si si poriadne ani pitie nemohol zobrat do kina :/
ale to asi len tie starsie rocniky co zazili este kino aj bez jedla