ked je nervozny tak je bud skareda a on sa nema ako vyparit, alebo je az moc pekna a nemoze sa ovladat aby nebol perverzny, alebo siuz dlho nezapalil a ta baba nefajci tak jej nechce robit zle, alebo moznosti je milion.
1.vzdy ked som s nim nekde tak skoro stale fajci abo stale s niecim len tak robi...uuplne ze nervozny aj ked sedi a rozpravam sa s nim
2.mnnoho razy som sa ho opytala ci by nesel von abo za mnou(do mesta kde byvam...) a on vzdy ze sa bude snazit a zatal vzdy dosiel
3.pr.dnes som mu ze ci by nesel ze na strkovku len tak bo ze idem tam so psom co mame doma a on ze bude sa snazit ze ece uvidi ci pojde do robit a potom ze dojde a aj dosiel ...sme sa potom dohodli ze pojdem domov zaniest havina a on ma pocka...som mu povedala ze na ktorej ulici priblizne byvam a on ze aby nebolo daleko kusok odtal je bilboard a ze tam ma pocka a pockal ma kusok od domu...sla som s nim a potom stretol kamosov a normal som sedela vedla neho a oni museli dozadu a nesnazil sa ani aby sa tym jeho kamosom vyhol
4.dakedy sa len tak pozrie na mna a usmeje
ale: najhorsie je ze ece mnohokrat je ticho co newieme co powedat
z vlastnej skúsenosti: ak je to kamoška, nebývam nervózny a správam sa relatívne normálne.. ak z mojej strany ide o niečo viac, vtedy pri babe vždy robím paniku, aj keby neviem čo bolo.. tomu sa nedá vyhnúť, ak sú tam city (in my opinion)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
1.vzdy ked som s nim nekde tak skoro stale fajci abo stale s niecim len tak robi...uuplne ze nervozny aj ked sedi a rozpravam sa s nim
2.mnnoho razy som sa ho opytala ci by nesel von abo za mnou(do mesta kde byvam...) a on vzdy ze sa bude snazit a zatal vzdy dosiel
3.pr.dnes som mu ze ci by nesel ze na strkovku len tak bo ze idem tam so psom co mame doma a on ze bude sa snazit ze ece uvidi ci pojde do robit a potom ze dojde a aj dosiel ...sme sa potom dohodli ze pojdem domov zaniest havina a on ma pocka...som mu povedala ze na ktorej ulici priblizne byvam a on ze aby nebolo daleko kusok odtal je bilboard a ze tam ma pocka a pockal ma kusok od domu...sla som s nim a potom stretol kamosov a normal som sedela vedla neho a oni museli dozadu a nesnazil sa ani aby sa tym jeho kamosom vyhol
4.dakedy sa len tak pozrie na mna a usmeje
ale: najhorsie je ze ece mnohokrat je ticho co newieme co powedat
nic v zlom ale mate s mojim vekom zlatiiicka nejaky problem???