pri tomto mojom peknom, mladom,sympatickom ich mam zatvorene neviem hanbim sa alebo čo čo som mala predtym žensku aj stareho tak pohode, som počítala kocky v osvetlení, sledovala premoknuty strom, kukala ako je ta ženska namalovana...
ale k tomuto mam asi akysi zuabrsky vzťah že mavam oči zatvorene
Aj ja ked verim cloveku, lebo vyzera sympaticky, tak zatvorim oci a ked som vydesena tak svoje vedomie rozptylujem vonkajsimi vnemami. No a len raz som nachvilku mala takeho zubara, syn co zaskakoval mamu zubarku v jednej ambulancii, inak stale take podozrive vrahyne sadisticke, co radi vidia bezzubu papulku a stve ma ze nikomu tak neverim, resp malokomu, lebo potom ma toto kontrolovanie okolia unudi a odchadzam psychicky vyzmykana uplne, je to horsie ako ta bolest...
@mousisitka ja len dufam že tam ostane navždy a neodíde! lebo u neho som sa prvy krat odhodlala ísť bez injekcie (mám nedchutne citlivé zuby :/ a nahovno) a to už niečo znamana!!! alebo je sranda keď sa ma pýta že či už som pila savo alebo sa vypráva so sestričku že si pôjde kúpiť ponožky
@lawey ti nejde okrem toho, že som tam nechávala prachy mi absolutne nevadilo, že mi našiel tri kazy ale obaja aj s Rebrom majú nadherne oči, len Rebro je už starý ozaj, nevieš jak sa volá?
@mousisitka hej Rebro má tiež krásne oči! tak uplne silno modré! to sa vždy čudujem...ale on je taky... taky už nervoznejší, aj keď stále super zubár...ale tento mlady.. on je proste nie neviem ale pondelok ho idem checknúť
inak presne aj mne našiel kaz a ide mi teraz odlomeny zub opravovať a už nemám brigádu, z posledných peňazí platím ale aspoň že je taký super!!! hneď sa lahšie tie peniaze z peňaženky ťahajú
@mousisitka užijem konečne niekto kto chápe prečo a ako velmi sa vždy teším k zubárovi a mne dojdu peniaze ... hej mohli by sme lol to by bola iná haluz
podla toho co robi.. pokial iba pozera so zrkadielkom a takou tou ostrou vecou (prehliadka) tak mam otvorene, ked robi nejaky vacsi zakrok, tak radsej nechcem vidiet ten vyraz tvare a instrumenty co k tomu pouziva, tak zavriem
@mousisitka od hanby by som umrela a asi by mi zhnili zuby, lebo by som knemu už nevrkočila (a zober si sestrička je skoro furt v miestnosti by sa ale inak pozrela
vieš čo? on tam bude mat enjake diplomy a tak vystavene tak sa pozrem ako sa vola fesacisko
nevidim 1 dovod, preco by som mal mat otvorene:oa tesim sa, ako mi buduci tyzden bude trhat zub mudrosti(blee)najma ked dnes mame trhala POLHODINU a este k tomu s dlatom a kladivom!!!!!!!:´(
mne to príde neslušné na ňu čumieť, alebo aj inde čumieť a vyzerať že možno na ňu čumím, ešte sa pomýli alebo čo.
+plus s ňou furt vediem trošku prudšiu debatu ako odporca znecitľovacích injekcií takže potom mám zavreté oči a sustredim sa aby som náhodou neolizovala vrták, lebo raz som skončila s trošku dierou v jazyku, a aby som jej nedala dôvod povedať že mala s tými injekciami pravdu.
@antifunebracka@whisper tak kym nemate zub az tak vpc, ze vam rovno vybera kanalik a precistuje ho, tak to nie je nic hrozne
Proste zavriem oci, pocuvam radio, ktore tam ma zapnute a jeho hlasky a oddychujem. Len raz v radiu davali politicku relaciu a to som zaspala. Ma potom budil na vyplachovanie
mal som taku jebnutu zubarku ze ked som mal otvorene oci a isli mi slzy s toho svetla tak si myslela ze placem a nebol som u zubara uz roky takze neviem co by som robil teraz
ja keby som zubár tak by mi fakt mega vadilo, keby sa na mňa niekto pozerá počas pracovania na jeho chrupe nevedel by som sa ani sústrediť...
a oči mávam otvorené, keby ich mám zatvorené tak tá tyranka by si myslela že sa bojím alebo ma to bolí a týrala by ma ešte viac aby sa v tom vyžívala ona je troll
otvorené ,ale to je zvyk od mala (vtedy som mala takú postaršiu zubárku s fúzom veľmi výrazným a spojeným obočím tak som sa vždy zamerala na to - asi jej to muselo byť dosť nepríjemné )
ale teraz mám krásneho mladého zubára (slobodného ) tak sa tiež pozerám
@mousisitka počúvaj ma! volá sa Jurko! .... už si ho dlho užívať nebudeme :/ .... už kúpil za 600€ kreslo....už si aj zohnal dentalnu hygieničku.... a stahuje sa do považskej :/:/:/ ....
@mousisitka nie pozrela som sa mu na tabulku pred ordináciou ale dneska tam bolo super sme si pokecali aon si ma normalne pamata že "však minule keď sme sa bavili, to boli prave majstrovstva vo futbale..." lebo sa ma pýtal že či fandín Slovákom či Slovincom (asociacia s priezviskom ) tak som sa tak potešila a má novú sestričku... nevieč či je to jeho sestra alebo ju tak len nazvala le fakt keď sa rozpravali somsa inak smiala...
no dúfam :/ ale neviem či môže byť nejaky "iný" tak super ako tento :/ ...a tú pred ním, tú Denisu som nemala rada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
ale k tomuto mam asi akysi zuabrsky vzťah že mavam oči zatvorene
A inak snivam alebo co, premyslam nad vsetkym moznym, oddychujem
inak presne aj mne našiel kaz a ide mi teraz odlomeny zub opravovať a už nemám brigádu, z posledných peňazí platím ale aspoň že je taký super!!! hneď sa lahšie tie peniaze z peňaženky ťahajú
vieš čo? on tam bude mat enjake diplomy a tak vystavene tak sa pozrem ako sa vola fesacisko
@luthien ako sa da zaspat pri vrtani?
+plus s ňou furt vediem trošku prudšiu debatu ako odporca znecitľovacích injekcií takže potom mám zavreté oči a sustredim sa aby som náhodou neolizovala vrták, lebo raz som skončila s trošku dierou v jazyku, a aby som jej nedala dôvod povedať že mala s tými injekciami pravdu.
Proste zavriem oci, pocuvam radio, ktore tam ma zapnute a jeho hlasky a oddychujem. Len raz v radiu davali politicku relaciu a to som zaspala. Ma potom budil na vyplachovanie
A zvysne nie
a oči mávam otvorené, keby ich mám zatvorené tak tá tyranka by si myslela že sa bojím alebo ma to bolí a týrala by ma ešte viac aby sa v tom vyžívala ona je troll
ale teraz mám krásneho mladého zubára (slobodného ) tak sa tiež pozerám
no dúfam :/ ale neviem či môže byť nejaky "iný" tak super ako tento :/ ...a tú pred ním, tú Denisu som nemala rada