@mia246 tak o tomto alexovi a este jednom chalanovi (neviem mu dojst na meno ) a este dalsom ale ten tam bude len tak mimochodom, bude to o ich problemoch, zakazanej laske a hlavna pointa preco nemozu spolu byt je lebo jeden je demon a druhy anjel a tieto dva druhy nadprirodzenych bytosti proste spolu nemozu byt, lebo demoni su vecne smutni a aj nevedome okolo seba rozosielaju smutok, anjeli trpia a zabiju sa a zabije sa aj demon potom, nech uz nekazi zivot dalsim ludom a tak.. nehovorim ze u mna sa vsetci zabiju ale neviem ci to niekedy napisem
Nikdy nerobím seba...buď nejakú knižnú alebo mnou vymyslenú postavu väčšinou s desivým zjavom a atypicky (pre mňa) krásnu. V Skyrime som sa s tým dosť vyhrala...
Ak hrám nejaké rpg (častejšie písané), robím postavy napoly idealistické, napoly trošku handicapované. Nemyslím fyzicky...skôr že má z niečoho brutálny strach, rozštiepenú osobnosť, paranoju...a tak. Dokonalé postavy sú nudné postavy.
@hoperpohroma ...ach jaaaj =D tak to máš teda pravdu že sa to nepodobá...ale je to úplne úžasné sú to nejaké vedľajšie časti??? že je to také DOSŤ iné ??
najprv vytvorím seba avšak troška upgradeovanú (troška dosť a stou sa to učím hrať... potom si vytvorím ale strašne fešného chlopa ktorý má ešte aj schopnosti úžastné keďže to už viem hrať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
volam ho alex
a rozmyslam ci niekedy napisem ten pribeh alebo nie
toto je ten druhy fesak
Ja by som povedal, že je to žena...
@etcetera to lebo nepoznas yaoi >D