nechám na pokoji a som mu vďačný, že nedovolí inváziu pochybných tvorov do mojej izby minule som pozeral, že môj Franto nie je pavúk, ale srandista urobil sito presne tam, kde má najväčšie predpoklady, aby vychytal skoro všetko, ale budem musieť mu to zvaliť čoskoro bo veľa múch tam už má.
na tie tenkonohaté kašlem, ale keď upratujem izbu, tak ich podľa dostupnosti zabíjam alebo vyhadzujem z okna
no minule mi vošlo do izby toto, tak som jačala, vyskočila na stoličku a odfotila ho, kým ho brácho nezlikvidoval na fotke vyzerá menší, než bol v skutočnosti, brr
zavolám niekoho kto je doma, aby ho prišiel zobrať a vyhodil z balkóna
najčastejšie je to 16 ročný brat, ktorý si zoberie pavúka do ruku a potom mi s ním robí zle
ale nee ak su to maly pavucu pohde, kebyze najaky velky a jedovaty tak nwm ale mam proste taky odstup od pavukov..... kebyze viem jak sa snimi naraba tak pohoda..
bohužial zabijem ho, ale je mi ho luto a aj sa mu za to ospravedlnim pred tým, skutočne ... aj ked si niekedy pri tom pripadam ako blbec, nevadí, je mi ho aj tak lúto
odkedy mam 2 RAID spreje - jeden na lietajuci hmyz a jeden na loziaci, ak sa mi nejaka haved objavi v izbe, tak ani brvou nemihnem, postriekam to a koniec srandy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
jasná voľba, pavúci sú svivne, zabiješ jedného príde ich armáda...
no minule mi vošlo do izby toto, tak som jačala, vyskočila na stoličku a odfotila ho, kým ho brácho nezlikvidoval na fotke vyzerá menší, než bol v skutočnosti, brr
[/img]
najčastejšie je to 16 ročný brat, ktorý si zoberie pavúka do ruku a potom mi s ním robí zle
A také križiaky mi dokonca pripadajú vznešené (v prírode).
ale nee ak su to maly pavucu pohde, kebyze najaky velky a jedovaty tak nwm ale mam proste taky odstup od pavukov..... kebyze viem jak sa snimi naraba tak pohoda..
nafľaku by som skolaboval, fujky fúúúúúúúúújjj
a keď sme raz boli doma samé so sestrou tak sme ho hodinu vysávali lebo ani jedna sa nechcela odvážiť
..ale ak je ten pavuk dostatocne maly, tak sa s nim hram :-S