@ronik16 Ja mam dost kesov sam pre seba, len by som chcel mat tolko, aby som pomohol par ludom na ktorych mi zalezi.....
Nie je mi jedno, ze kamos mozno pride kazdu chvilu o strechu nad hlavou a nie je mi jedno ani, ze moj krstny otec mozno umrie, lebo nema peniaze na potrebne lieky ale..... clovek si bez penez prosto nepomoze.
@kurope - a čo má Al Pacino spoločné s našim súdnictvom a justíciou? A ty sám píšeš o "neobmedzených možnostiach" - takže ak ich niekto má, nechá sa zavrieť?
@salora pri velkej pozornosti medii sa moze dostat do basy aj miliardar. Ide o to spravit taky skandal, ze ani peniaze ho nedokazu ututlat a justicia si potom prd pomoze. Na toto su novinari dobri.....
Ale to neznamena, ze aj ked sa po rokoch do tej basy miliardar (zlocinec) dostane, nebudu sa k nemu chovat ako ku kralovi a nebude tam mat same skvele vyhody
@hluzar - u nás niečo také ako investigatívna žurnalistika je ešte len v plienkach a novinári sú pre istotu predposratí už vopred... jeden taký investigatívny tu bol... a už je pár rkov nezvestný... Síce neviem, koľko miliardárov na Slovensku máme ale niečo mi našepkáva, že zavretý nebude z nich asi ani jeden... veď naša justícia nie je schopná odsúdiť a zavrieť ani Skrúcaného, Labudu, Kušnírovú či Žitného...
@salora ano ale to uz ideme mimo temu. Ja a predpokladam, ze aj @kurope sme chceli len poukazat na to, ze ani miliardar nie je neporazitelny a media mozu byt tie najostrejsie zbrane spravodlivosti ----- pokial sa im chce
@kurope ach, ja som metaforu pochopila! Len ako, keď máš niekoľko miliárd tak ozaj nebudeš do väzenia nič pašovať, ale proste sa z toho väzenia tými peniazmi dostaneš.
Mal som moznost poznat jedneho cloveka, ktory sluzil u ZVJS este za minuleho rezimu aj po revolucii.
Toto fungovalo aj za minuleho rezimu, aj ked v mensej miere, uz len preto, ze neboli napriklad mobilne telefony, tak ako sa rozmohli v 90ch rokoch alebo dnes.
Pochopil som tomu traktoru a vravim, ze ak ma clovek cash, tak tam ten traktor dostane.
Ti co hovorite o tom ze svk policia a sudnictvo je slabe tak ste zrejme nezili na slovensku v 90tych rokoch...bezne po sebe mafiani strielali za bieleho dna na ulici a policia sa bala zakrocit... teraz sa doba zmenila bossovia podsvetia su najvyssi ludia u policie cize ak by niekto chcel nieco prepasovat do vazenia a bol by v konflikte s podsvetim tak nema sancu ani len vo vazeni prezit.doba vypalneho, sbs-esiek , bordelov je davno prec a ti co prezili a nie su v base su uz len drobne ryby...
@otvoreneokno isteže radšej utečie ako niečo by mal pašovať, ale chcel som poukázať na to že by mohol kľudne prepašovať (keby mu to má nejak napr. uľahčiť útek) aj traktor, mačetu, sibírskeho tigra
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
"Tajomstvo Hluzárovho života v post komunistickej krajine."
Nie je mi jedno, ze kamos mozno pride kazdu chvilu o strechu nad hlavou a nie je mi jedno ani, ze moj krstny otec mozno umrie, lebo nema peniaze na potrebne lieky ale..... clovek si bez penez prosto nepomoze.
Vykašli sa na Filipa (@ronik16 ).
Veď predsa je to len zajko
myslel som tým že keď máš zopár miliárd tak máš neobmedzené možnosti
Ale to neznamena, ze aj ked sa po rokoch do tej basy miliardar (zlocinec) dostane, nebudu sa k nemu chovat ako ku kralovi a nebude tam mat same skvele vyhody
Al Pacino mal taktiež neobmedzené možnosti... a ako dopadol? tak ako napísal @hluzar
Pustili sa do toho prípadu novinári a už mu nepomohlo nič.
Toto fungovalo aj za minuleho rezimu, aj ked v mensej miere, uz len preto, ze neboli napriklad mobilne telefony, tak ako sa rozmohli v 90ch rokoch alebo dnes.
Pochopil som tomu traktoru a vravim, ze ak ma clovek cash, tak tam ten traktor dostane.
@salora
"veď naša justícia nie je schopná odsúdiť a zavrieť ani Skrúcaného, Labudu, Kušnírovú či Žitného..." Neda sa ine, nez len suhlasit
Proste môže robiť čo chce.