@13 Ale čo si kupujem moje delikatesy, tak Viedeň, Julius Meinl Am Graben a tam nenakúpite lacno, ale kvalitne a máte tam produkty z celého sveta, mňamka. I keď potrpím si na pralinkách a vodách.
Ale nie, vážne. Z obalu sa spolieham, že sa dočítam všetko potrebné. Cenu, kvalitu, ohľaduplnosť voči ŽP.. Síce si často nemôžem vyberať a som nenažraná, takže si kupujem blbosti - to nepopieram. Ale viem, ako by to malo byť.
najprv hlavne dátum spotreby, potom zloženie a nemám veľmi prehľad o tom, čo je lacnejšie, kde a kedy, v tomto nie som dobrá a pozerám hlavne na kvalitu
V prvom rade ma zaujíma, či je to bezlepkové ( tým pádmop zloeženie, čo je vlastne kvalita) , v druhom rade čio na to mám chuť a až potom zvažujem cenu, čo vlastne už tým, že to musí by bezlepkové, mam tu cenu trošku stanovenú vyššie...
Sledujem aj letáky aj akcie, lebo keď idem raz za týždeň na nákup jedla tak si obehnem viac obchodov, lebo v každom kupujem niečo iné a má to inú kvalitu aj cenu ( kukuričné v Lidli, mlieko v Interspari, sojove mlieko v BIO a podobne... )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
inak ale podľa ceny, potom nastupujú ďalšie faktory
Ale niekto sa nikdy nenauci, ze znasilnovanie trhu a kontrolovany trh prinasa len a len problemy
lacné - slovenské - bio
chlieb,maslo,lekvar,salamu..
a ked si chcem dopriat nieco tak si kupim keksy abo dajaku lakocinku..
popripadne vajcia,rozky...
ale nepozerám stále len na kvalitu.dá sa spraviť veľký nákup aj lacný naraz,len treba vedieť
Obal predáva !
Ale nie, vážne. Z obalu sa spolieham, že sa dočítam všetko potrebné. Cenu, kvalitu, ohľaduplnosť voči ŽP.. Síce si často nemôžem vyberať a som nenažraná, takže si kupujem blbosti - to nepopieram. Ale viem, ako by to malo byť.
Sledujem aj letáky aj akcie, lebo keď idem raz za týždeň na nákup jedla tak si obehnem viac obchodov, lebo v každom kupujem niečo iné a má to inú kvalitu aj cenu ( kukuričné v Lidli, mlieko v Interspari, sojove mlieko v BIO a podobne... )
Mám rada pekné veCHi a nakolko zlá burina nevyCHynie a môj metabolizmus je jak gepard tak si môžem dovoliť CHumeť len na obrázky na obale (/w^)