keď idem ráno do školy tak zvyčajne na ľavo k oknu a keď idem domov tak napravo k oknu (poväčšinou vždy v prednej časti autobusu)...teda ak je voľné miesto pri okne ...nerada sedím pri uličke
@krvaaa - napravo keď nastupuješ - nastupuješ a máš ho po pravici..... tak som to myslela, preto som tam dala tú indíciu, že za šoférom, lebo by boli s tými stranami nezrovnalosti
Ja takmer vždy v autobuse stojím, lebo nemám čas si všímať, či nastúpi nejaká babička o paličke, tiež sa mi nechce drať cez tie uličky z útrob busu prervaných ľuďmi a ospravedlňovať sa, nerada sedím oproti cudziemu človeku-je mi blbé furt uhýbať pohľadom a tváriť sa že nič...Tak radšej stojím v tom kruhu čo sa točí. Sedím len keď je bus poloprázdny, väčšinou niekde vzadu.
ja sedím väčšinou hneď za šoférom aby som videl na tom jeho prístroji koľko mešká ale občas si sadnem aj na to predné sedadlo kde nesmu sediet male deti a dochodcovia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
1./ musi tam byt volne miesto
2./ v lete rad otvaratelne okno a nie na slnku
3./ v zime rad radiator, obcas aj otvaratelne okno
3./ nerad sa pri vystupovani predieram nacpanym autobusom k dveram
4./ nerad saxana ruku na zvoncek, alebo tlacitko dveri.
» www.birdz.sk/webka/h8u/blog/...
Takto nejako.
@p ätrik keby si bol nútený v Košicoch cestovať MHD, vrelo ti odporúčam od toho zvyku upustiť, z dôvodov hygienických, zdravotných i bezpečnostných.
Aby som čo najskôr z tej konzervy vypadla.. Ták ták x-)