nemám slnečné okuliare... odkedy sa mi zlomili, nejak som si nestihla kúpiť... ale nerada ich nosím, lebo si potom pripadám jak slepá, lebo neviem prečo, všetky slnečné, čo som mala mi všetko skreslovali a myslím, že kebyže do nej nastupujem, tak si ich dolu dám, lebo by som nevedela odhadnúť ako vysoko je schod a by som sa tam akurát tak naťáhla
no ale ja si nechávam, lebo mám hlúpy zvyk, a to pozorovať ľudí a zistila som tým svojím pozorovaním, že im je nepríjemné, keď ich pozorujem, a ak mám okuliare, nie je to tak vidno, čiže...preto
no, ja nosím slnečné okuliare len keď naozaj treba, nepáči sa mi to velmi, lebo rád vidím do očí. a nieje nič krajšie na žene ako oči. oukej, kvoli slnku, dobre, ale nepochopím, ako môže niekto vojsť do obchodu napríklad a mať ich na očiach, veď potom riťpalovú vidí (zmena intenzity svetla), ale tak, je to každého osobná vec. ale ja rád vidím do očí.
@mielikki rozmýšlam, či mám ísť do obývačky tresnúť hlavu o palmu alebo hodiť antigonu o monitor a dúfať, že na tvojom monitore sa tiež zjaví krvavý fľak :o
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
no ale ja si nechávam, lebo mám hlúpy zvyk, a to pozorovať ľudí a zistila som tým svojím pozorovaním, že im je nepríjemné, keď ich pozorujem, a ak mám okuliare, nie je to tak vidno, čiže...preto
(ale byť takým Ofcarnaginým obľúbeným spevákom, viem, ako by som hlasovala
(šak v civile môže nosiť kus iný model ako zvyčajne, aby ľuďom nedoplo
"iný model" ako keby nosil celých 30 rokov jedny okuliare
a ja to mám odkiaľ vedieť? nikdy som necítila potrebu ho bližšie skúma´t
(a okrem toho, môže nosiť nejaký úplne iný model, ako
či