no vacsinou nepisem nikomu na fb prva ale ked uz ide fakt o zivot tak cakam kym je ten clovek online potom vycihavam ci je online stabilne tak aspon 20 minut (ne ze mu napisem a odide off) a potom ked je vsetko pripravene napisem. je to vzdy dlhy proces preto to nerobim
@nicolkaa budem to teda robiť aby si každy myslel ze som nevidel čo napísal .. to je take krásne ked si niekto bude mysliet ze som si to neprecital a ja som si to precital
Záleží od toho čo mu chcem napísať.. ak chcem popísať tak čakám kym bude online.. ak od neho chcem niečo dôležité hneď tak zavolám.. a ak sa napr chcem spýtať čo zajtra v škole tak napíšem a snáď jak príde odpíše..
@onetouch nie to sluzi len pre teba, ked si potom otvoris spravy aby ti to vybehlo ako neprecitana. ked sa tam ale tomu cloveku raz ukaze seen, uz to tam zostane.. skusali sme to
väčšinou sa snažim luďom volať, alebo pisat sms, ak niečo od nich potrebujem
na facebooku pišem len sesterniciam, ktore neziju na SR,aby sme sa dohodli, kedy dame skajp, alebo spolužiakom, na ktorych nemam cislo a niečo od nich potrebujem. Alebo obcas kamaratom, u ktorých viem, ze tam isto budu a nemam kredit,aleb tak a chcem vediet, ako sa maju, tak im napisem.
A to mi je jedno,ci su online,alebo offline. Ja som furt na chate offline,takze ani neviem,kto tam je a kto nie je prihlasený.
A facebook ale aj tak použivam hlavne na skolske veci.
ďalšia moja známa sa kvôli tomu zabila. Požrala nejaké lieky a to len kvôli tomu, že dosť často videla vo svojich správach Seen a nikto nikdy sa jej neozval.
Bola to fajn baba. Také cecky aké mala ona, má možno 1 z 150 dievčat.
@neoriginalna my sme to skusali a stale tam bolo to seen.. vazne. asi pred mesiacom, mali sme dva pocitace vedla seba. kamos mi poslal spravu, ja som ju precitala, ukazalo sa mu seen. potom som v spravach dala oznacit ako neprecitane a mal to tam stale, akurat mne sa ta sprava zafarbila tak na modro, ako keby som si ju neotvorila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
óó, milagros!
inym ludom vacsinom nepisem, vacsinou mi ini napisu prvi
na facebooku pišem len sesterniciam, ktore neziju na SR,aby sme sa dohodli, kedy dame skajp, alebo spolužiakom, na ktorych nemam cislo a niečo od nich potrebujem. Alebo obcas kamaratom, u ktorých viem, ze tam isto budu a nemam kredit,aleb tak a chcem vediet, ako sa maju, tak im napisem.
A to mi je jedno,ci su online,alebo offline. Ja som furt na chate offline,takze ani neviem,kto tam je a kto nie je prihlasený.
A facebook ale aj tak použivam hlavne na skolske veci.
Bola to fajn baba. Také cecky aké mala ona, má možno 1 z 150 dievčat.
A napíš hneď ako ťa to napadne.