ahojte...mám chalana a naozaj neuveritelne ho lubim ale mam problem...odide na niekolko tyzdnov...a mam strach co bude potom..este som takto vazny vztah nemala a tak neviem co mam od toho cakat..bojim sa ze ked sa vrati nebude to uz take ako predtym...nev
mojej kamoške ide reč frajer na tri mesiace.... a keď tam bol minulý rok tak si tam dosť užíval... a ona o tom vie.. preto sa bojí či ju nepodvedie... ale oni sa majú radi tak asi nie
jaaj na tie kontakty....tak to bude dost tazke bo do zahranicia neviem ako to bude..a net..cele leto budem musiet robit na net sa dostanem mozno okolo 23:00ked skoncim v praci..mame sa dost radi doverujem mu aj ked bude minimalne 3 tyzdne niekde so svojou byvalou co ma fakt dost stve..a som si ista tym co citim ja..len ta neistota je skutocne hrozna...on ani nevie kedy sa vrati...holyknight sme spolu sotva 3 mesiace ale pozname sa uz niekolko rokov...je ku mne fakt super a zlaty len neviem..neviem co mu mam este predtym ako odide dovolit..co upevni nas vztah..bo vsetko ma 2 stranky..
zazila som to uz, a toto leto ma to caka znova. Poviem ti tolko ze vydrzat sa to da, lenze po tej dlhej dobe mi chalan aj prestal chybat, a ked prisiel boli sme si trochu cudzejsi...ale poto msa to vratilo do starych kolaji
ewkaaa a ako mu to ta tvoja kamoska dokazala odpustit??vsak dovera ta musela fakt utrpiet otras..ja to nechapem..by som s nim uz asi nevedela byt kedy si uzival a ja by som ho zatial cakala...
7 - v nejakej predchadzajucej diskusii si pisala, ze mate super vztah, ale podla tychto prispevkov mi pripadas na super vztah trosku nezrela, nechcem ta nejako urazat, to je len moj nazor...
faker presne toho sa bojim ze ked sa vrati budeme si cudzi...fakt neviem...ako sa zachovat co mu mam dovolit bo po nasej intimnej stranke by chcel trosku viac...a odchadza za tyzden...a chapes...musim sa rozhodnut co spravim ci mam nas vztah upevnit abo to nechat tak...a pockat kym sa vrati spat...
holyknight..este nie..nespali sme spolu aj ked on chce..a myslim si ze uz som pripravena...lenze neviem ci mam pockat...bo na jednej strane sa tym vztah moze upevnit ale na druhej to tak byt nemusi...
hmmm bojim sa ze ked mu to teraz nedovolim tak potom to uz nebude take a nebude nas mat co spajat..ale zase ked mu to dovolim (a to by nebol az taky problem kedze ho lubim) tak ze to potom mozno budeme lutovat..fakt neviem co mam od tohto cakat...toto rozhodovanie je fakt neuveritelne tazke...a uz sme sa o tom aj rozpravali a podla toho co hovoril uz sa zmieril s tym ze skor ako sa vrati to nebude ale bol z toho trosku sklamany..
16-pockat teraz nechapem...mam verit ze ak mu to nedovolim ublizi to nasmu vztahu??to viem a mame fajn vztah a vlastne sme uz skusili toho velmi vela chyba nam uz len toto...lenze trosku ma ovplyvnilo aj to o som bola rec v tej druhej diskusii..vsak vies..ze ak mu to teraz dovolim..nebudeme sa mat uz pomaly na co tesit...z takehoto uhla pohladu som to este nebrala..az teraz..
18..hmm uz aj nad tym som uvazovala...len neviem ci to ma taku istu vahu ako skutocny sex..chapes ako to myslim??viem ze bude stastny...a o to ide...len ci dostatocne..
21..oki dakujem za radu ja to teda zvazim..snad to bude fajn...len dufam ze sa neodcudzime ked sa vrati..ale snad to pojde aj potom...viem ze ma lubi a verim mu to..
20 - nieee, nepochopila si ma, praveze si myslim, ze ked mu to teraz dovolis, tak to vztahu jednoznacne ublizi, heh, ved v tej druhej diskusii som to pisal ja
A Holyknight, neuc ju tu zvrhlosti, aky je rozdiel (myslim po stranke vztahu) v tom, ci to bude klasicky sex alebo oralny? Podla mna mu to urcite nedovol, ak si ho chces udrzat...
23 fuu tak teraz mam chaos..vies ja skutocne netusim co teraz...mozem brat ohlad na to co chce on a po com tuzi..ved jeho stastie je pre mna skutocne dolezite..a keby nesiel prec tak by som nevahala...len takto...
28. Mne z teba normalne pada sanka. Chapem, ked sem ludia napisu a ziadaju radu v situacii z ktorej nevidia zjavne vychodisko. Avsak to, co citam tu ... ehm.
Ty si chces vazne zobrat za svoj nazor, od uplne anonymnych ludi, ktory si precitas na internetovom portali - Holyknight a Dungeo, nic proti vase prispevky maju co do seba
Ak svoj vztah pokladas za vazny, ako sa chces v buducnosti postavit k zavaznejsim problemom a ver mi moja zlata ze pridu ! Je na case sa postavit na vlastne nohy a zapajat hlavne svoj rozum. Samozrejme su temy o ktorych sa da krasne diskutovat a z ktorych si mozes nieco vziat a upravit si podla toho svoju mienku.
Ale uvazovat o tom ci sa so svojim chalanom vyspat pred tym ako sa odporuca niekam prec, preberat to s ludmi na fore a ako ceresnu si potom este niektory z nazorov vziat za svoj ... prepac ale to mi pride absurdne !
30..niekolko tyzdnov neznamena ze to su 2 abo co..je toho viac tomu ver..on sam este nevie kedy sa vrati...ale skor ako o 2 mesiace to nebude...a este neviem ako to bude bo som toto este nezazila...tak fakt netusim co sa od toho da cakat..
29..ja si neberem k srdcu to co mi tu ludia napisu...len to zvazujem takze laskavo neposudzuj podla toho co si tu precitas..a dalej...ono ide len z casti o to ci sa s nim vyspat abo nie...len neviem ci mam robit to co on chce a po com tuzi(ved vo vzathu by malo ist aj o to aby sme toho druheho robili stastnym..inak by to neslo)...toto je dilema aku som este nemala a preto neviem ako sa rozhodnut..ale urcite to preberem s nim...ja ken nechcem aby bol nestastny a aby som ho niecim sklamala...a nechcem aby sme sa odcudzili..
Libellulka na tvojom mieste by som sa s ním ešte nemilovala,
1. je to moc krátka doba čo ste spolu
2. nevieš čo príde po vašom odlúčení...
viem o čom hovorím, pred dvomi rokmi som bola v podobnej situácii...
Chodili sme spolu 2 mesiace. Takmer sme sa spolu vyspali, ale nakoniec k tomu nedošlo, lebo ON nechcel... prečo? nebol si istý, či ma ľúbi! potom odišiel na 4 mesiace do zahraničia. Strašne mi chýbal. Často mi písal, tak som si myslela, že všetko je ok. Na jeho príchod som sa tak tešila, ako ešte nikdy v živote na nič! Bol milý, doniesol mi kopu darčekov. Ale zrazu som už necítila to, čo predtým... bolo to zvláštne... nemala som mu čo povedať...
Bol doma asi mesiac a potom mi zahlásil, že ide zas do zahraničia... odvtedy sa mi ani raz neozval. Od kamošky som sa dozvedela, že sa vrátil a tak som mu napísala, že keď sa chcel rozísť, mal mi to aspoň oznámiť... napísal, že naša láska bola asi slabá, keď nevydržala... pritom on mal už dávno druhú...
A ja som sa ešte dosť dlho nevedela z toho dostať...
35...noo bojim sa toho co bude potom...ze to tiez ochladne..svojou laskou som si uplne ista a tou jeho tiez len sa bojim ze za ten cas co budeme odluceni to ochladne,,,a uprimne velmi dlho som cakala kym sme si zacali uplne doverovat...uz som v zivote trosku dost trpela a on tiez...to nas sice v podstate zblizilo ale bojim sa ze nas to moze aj rozdelit...ze jeho zase zaplavi neistota a mna tiez...
36..ja viem ze sa nesmiem bat...koniec koncov uz sme si dake tie prekazky aj presli bo nebolo take lahke dat sa dokopy..ale v nasom vztahu som urobila uz par blbosti..tie nas sice na jednej strane zblizili nas len viem ze jeho trosku zneistili...a neviem teraz ako to vnima on...velmi nehovori o tom co citi..viem len ze sa tesi ked odide ze si trosku oddychne...ale inak neviem co si mam mysliet..
37..38..hmm tak to je pravda ale doba sa meni...sak vsetci sme uz daki taki vyklepani..a ano aj nedockavi... ale ludia su tiez asi aj trosku bezcitnejsi a touto dobou tak povediac vytrepani ze sa z citov velmi lahko dostanu...teda cest vynimkam...kazdy to bere inak...
41 - moj nazor je taky, ze city po case vzdy ochladnu, preto sa na ne neda spoliehat, mozu pomoct, ale nestaval by som na nich vztah, cele je to o tom, ze laska je viac, ako len cit, ale ludia si casto pletu pojmy...
42..jasne ale niekedy je dost tazke odlisit to viac nez cit teda lasku od obycajnej väcsej naklonnosti...proste ked ti niekto popletie hlavu je tazke odlisit co to je....a clovek sa na tom vie poriadne popalit...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Telefon, SMS alebo komunikacne programy (napr. ICQ)
A Holyknight, neuc ju tu zvrhlosti, aky je rozdiel (myslim po stranke vztahu) v tom, ci to bude klasicky sex alebo oralny? Podla mna mu to urcite nedovol, ak si ho chces udrzat...
23. podla mna je v tom rozdiel
24 - nie vsetko, po com tuzi, je prenho aj naozaj dobre, fakt nad tym skus porozmyslat
Ty si chces vazne zobrat za svoj nazor, od uplne anonymnych ludi, ktory si precitas na internetovom portali - Holyknight a Dungeo, nic proti vase prispevky maju co do seba
Ak svoj vztah pokladas za vazny, ako sa chces v buducnosti postavit k zavaznejsim problemom a ver mi moja zlata ze pridu ! Je na case sa postavit na vlastne nohy a zapajat hlavne svoj rozum. Samozrejme su temy o ktorych sa da krasne diskutovat a z ktorych si mozes nieco vziat a upravit si podla toho svoju mienku.
Ale uvazovat o tom ci sa so svojim chalanom vyspat pred tym ako sa odporuca niekam prec, preberat to s ludmi na fore a ako ceresnu si potom este niektory z nazorov vziat za svoj ... prepac ale to mi pride absurdne !
1. je to moc krátka doba čo ste spolu
2. nevieš čo príde po vašom odlúčení...
viem o čom hovorím, pred dvomi rokmi som bola v podobnej situácii...
Chodili sme spolu 2 mesiace. Takmer sme sa spolu vyspali, ale nakoniec k tomu nedošlo, lebo ON nechcel... prečo? nebol si istý, či ma ľúbi! potom odišiel na 4 mesiace do zahraničia. Strašne mi chýbal. Často mi písal, tak som si myslela, že všetko je ok. Na jeho príchod som sa tak tešila, ako ešte nikdy v živote na nič! Bol milý, doniesol mi kopu darčekov. Ale zrazu som už necítila to, čo predtým... bolo to zvláštne... nemala som mu čo povedať...
Bol doma asi mesiac a potom mi zahlásil, že ide zas do zahraničia... odvtedy sa mi ani raz neozval. Od kamošky som sa dozvedela, že sa vrátil a tak som mu napísala, že keď sa chcel rozísť, mal mi to aspoň oznámiť... napísal, že naša láska bola asi slabá, keď nevydržala... pritom on mal už dávno druhú...
A ja som sa ešte dosť dlho nevedela z toho dostať...