velmi zriedka. je to vlastne trochu smiesne, zvlast v pripadoch, ked su ti ludia schopni byt v kontakte cez net trebars...keby mi daky ujcek na samote povedal, nech niekoho pozdravim, tak by som sa snazil nezabudnut. ale ked mi povie Jozo "pozdrav Jana" a pritom viem, ze ak by Jozo chcel, moze janovi zavolat, napisat, aspon kratucko - co je viac ako pozdravenie po niekom, tak naco je to? alebo aj ked viem, ze boli spolu predvcerom a budu spolu zase o tri dni, tak naco zdravit?
@courtneylovegrunge hej a čo sme sedeli na lavičke, ty , Peťo a ja a on taký, že pozdravte Radku a ona práve vošla a my, že Peťo ťa pozdravuje, ona, že to kto je Peťo?
Tak pokial viem ze ti ludia (ten co pozdravuje a ten co ma byt pozdravovani) sa zajtra alebo v blizkej dobe uvidia / vidia sa kazdy den..... kaslem na to , ale ak ide skutocne o nieco podstatne cize o dvoch ludi , ktori sa dlhu dobu nevideli (ako kamos ked odisiel studovat do ceska , tak odisiel z TT) tak VZDY.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
@1
(Rofl)
Teda občas, ale to len fakt občas.
ale aj ja často nechávam niekoho po niekom pozdravovať.
Cize podla situacie