mam skutocne dobre kamaratky, vzdy sa dokazeme navzajom podrzat a este nikdy ma nesklamali, potom mi nikdy pomoc neodoprie ani moja super sestra....tito ludia o mne vedia skoro vsetko a bez nich neviem,kde by som bola...
no...ja som mala najlepsieho kamarata a ten sa na mna vykaslal a dodnes netusim preco uz su to tri mesiace.... co sa so mnou bavi vazne ked musi a stale hovori ze ma svoje dovody ale ani jeden mi nepovie....a to bol clovek ktory ma vedel dokonale pochopit a ktoremu som verila uplne vo vsetkom a zrazu sa to vsetko strasne otocilo a mne je tak strasne... a teraz aspon chapem tych ludi co nikomu neveria a zavidim im. ale po tejto skusenosti myslim ze patrim medzi nich aj ja. este nech to preboli a bude vsetko ok, budem stastny clovek....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale tak niekedy pomozu aj iny ludia zevraj
Držím sa takým pravidlom: ,,Nikdy nikomu never" bo hocikto ta môže oklamať a skončíš ešte horšie ako si bol(a)!
To poznám.
ale ak niekto iný potrebuje, tak na to ma vie dokonale zneužiť