@cjubou no to hej, smerovkám nikdy never... už som narátala niekoľko vodičov, čo sa s nimi neobťažovali a ja som si asi mala domyslieť, že on nejde rovno, ale zatočí a ja mu budem stáť v ceste, však ja som len chodec, načo mi dávať informáciu...
my sme cely zivot mali na sidlisku normalnu cestu, a nedanvo nam ju zmenili na jednosmerku ale ked prechadzam stale sa pozrem do obidvoch stran, neviem si zvyknut
kým som nechodila do školy do KE, bola som zvyknutá pozerať na obe strany. My u nás totiž to jednosmerky nemáme.. ale keď som prišla do KE.. a šla som cez cestu (samozrejme cez prechod nechápala som samu seba, prečo pozerám aj na opačnú stranu..sila zvyku
Neverim vodicom ... takze na obe ... lebo viem ze smejdi chodia aj cez jednosmerky a v protismere. Tolko smejdov, ako je na nasich cestach sa len tak nevidi.
akoze pozeram sa hlavne odkial ide auto ale robim kravinu. dnes.
kvoli pokute. nikde totiz nie je napisane ze osoba pri prechadzani prechodu pre chodcov na jednosmerke ale vo všeobecnosti pri pechadz........ je povinna v ramci vlastnej bezpocnosti presvedcit sa z obocho stran ......... takze ma ujo policajt mestsky zje....... a potom su dnes soferi normalny ?????? tak sa radsej pozriem pomaly aj pod seba
( Na jedokolajnej trati je vodic podla vyhlasky poviiny sa presvedcit z oboch stran ci vlak neprichadza. ) a to je to iste
P.S. tu nejde o pokutu pre vodica v opacnom smere ale o zivot.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
znacky ako hlavna cesta a podobne este neznamenaju, ze na takej krizovatke sa neda naburat
lenže toto bol presne opačný prípad, ona ich asi zabudla vypnúť - a to že by mala pri odbočovaní pribrzdiť mi nejak nedošlo
kvoli pokute. nikde totiz nie je napisane ze osoba pri prechadzani prechodu pre chodcov na jednosmerke ale vo všeobecnosti pri pechadz........ je povinna v ramci vlastnej bezpocnosti presvedcit sa z obocho stran ......... takze ma ujo policajt mestsky zje....... a potom su dnes soferi normalny ?????? tak sa radsej pozriem pomaly aj pod seba
( Na jedokolajnej trati je vodic podla vyhlasky poviiny sa presvedcit z oboch stran ci vlak neprichadza. ) a to je to iste
P.S. tu nejde o pokutu pre vodica v opacnom smere ale o zivot.