Vtedy nerozmýšľam nad ničím, teším sa z toho že si to môžem konečne obliecť/obuť =D A pri niečom čo som nechcela tak rozmýšľam ako čo najlepšie zamaskovať svoje znechutenie a hrať radosť =D
Nemyslím... Len otvorím a poďakujem... ale raz sa stalo, že som si niečo pomyslela....
že: to kto mi mohol taku kravinu kupit????
lebo na minule Vianoce mne a môjmu bratovi kúpila mamina svokra PLACHTY NA POSTEĽ!!!!! no a ja som pozerala na to, že to čo?? takže fakt neviem, čo môžem očakávať tento rok.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ked rozbalujem darčeky a aj si uvedomujem čo som práve rozbalila ako si mi to nedochádza , neviem sa tešit v tú danu chvílu až neskor .. .
Nikdy som neuvažovala nad cenou darčeka, mňa by potešil aj postrihaný papier rozhádzaný po izbe, nie som náročná.
že: to kto mi mohol taku kravinu kupit????
lebo na minule Vianoce mne a môjmu bratovi kúpila mamina svokra PLACHTY NA POSTEĽ!!!!! no a ja som pozerala na to, že to čo?? takže fakt neviem, čo môžem očakávať tento rok.....