Vies ja nemam nic proti homosexualom , nedavno som cital studiu podla ktorej su homosexuali ale aj homosexualne zvierata postihnute , co to znamena ? pri vyvoji sa nieco pokazilo nie je to ich vina , treba to liecit v ustavoch
Mávam z toho dobrý pocit, keď sa hocikto nesnaží zatajovať svoju vzájomnú náklonnosť, ešte o to viac, ak za to hrozí nepochopenie či odsúdenie zo strany časti spoločnosti
raz som videl dvoch gayov sa bozkávať a bol to pre mňa šok... ale prekážalo mi to menej ako keď sa hetero páriky idú zožrať, mľaskajú pri tom a sú tak strašne nechutní a bezohľadní... a je ich také kvantum.
tí dvaja to robili celkom romanticky.
ale držať za ruky som ešte dvoch chlapov nevidel, veď na Slovensku by ich snáď s plameňometom obháňali…
citujem: treba to liecit v ustavoch
hej Lou Reedovi davali za to elektrošoky, nemyslim
že je to relevantna liečba
ako keby sa zistila príčina homosexuality , tak by sa s tym možno niečo dalo robit,ale asi bude tých príčin viac ( to je iba moj názor)
Mne skôr vadia ludia ktorým vadí, ak si pár, či už hetero alebo homo, preukáže náklonnosť na verejnosti. zakomplexovaní ludia, ktorí nenávidia všetkých, každý im vadí, ku všetkému musia mať pripomienky, do všetkého sa musia starať, na všetko musia nadávať.. to mi vadí.
nevidel som a aj keby som videl proste si o tom nemyslim nic normalne nech sa drzia sak su tak orientovany tak co ? ked sa maju radi a chcu sa drzat tak nech sa drzia
Ja som anti-romantik, čiže mi to lezie krkom v každom prípade. Ale tak, kto som ja, aby som moralizovala... Keď sa chcú držať, nech sa držia, nieje to nič sexistické ani zakázané.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
A teda ľúbia celkovo.
ee ja patrim na vplyvnu poziciu napr riaditel ustavu pre liecenie homosexualov
Vies ja nemam nic proti homosexualom , nedavno som cital studiu podla ktorej su homosexuali ale aj homosexualne zvierata postihnute , co to znamena ? pri vyvoji sa nieco pokazilo nie je to ich vina , treba to liecit v ustavoch
@12 Gayovia. Tak sa to má písať
+ je to cute
tí dvaja to robili celkom romanticky.
ale držať za ruky som ešte dvoch chlapov nevidel, veď na Slovensku by ich snáď s plameňometom obháňali…
chce sa mi grcat, ked si na verejnosti vylizuju hltany - bez ohladu na pohlavie jednotlivych zloziek paru.
už mi je trapne čítať takéto ankety
citujem: treba to liecit v ustavoch
hej Lou Reedovi davali za to elektrošoky, nemyslim
že je to relevantna liečba
ako keby sa zistila príčina homosexuality , tak by sa s tym možno niečo dalo robit,ale asi bude tých príčin viac ( to je iba moj názor)
ja som videla držat sa za ruky dvoch chlapov v Bratislave v Eurovey
vidim 2 gayy
lahke ako facka...toto malo byt na mature
k teme:
vzdy lepsie akokeby sa drzali za ich bananiky
ale tak super, boli odvážni