Neviem, či by som mala zahlasovať. Ale viem, že pri každom konflikte myslím len na svoje dobro a nezaujímajú ma pocity tej druhej osoby. A to už troška mením.
pokúšam sa o to pri jednom pánovi, ale to ako by som hrach o stenu hádzal, dotyčny si myslí, že rovnaku povahu musia mať všetci ľudia na Zemi........filip
som nenapravyteľný hajzlík, no iný už nebudem a poklonkovať a liezť do riti tiež nikomu nebudem..
ako kedy. niekedy druhá možnosť, ale väčšinou tretia. naučila som sa to v predchádzajúcej robote, pretože kým som si doslova nevykričala svoj názor, neznamenal nič. ale som za to rada, aj keď sme sa zvykli brutálne hádať.
to zalezi na mnohych okolnostiach. kazdy spor je predsa iny.
ale vyslovene neznasam druhy typ "riesenia" sporov.
ked to clovek chce cim skor skoncit, lebo sa boji konfrontacie. to potom nema ziaden zmysel. podla mna je lepsie otvorene povedat, co koho stve a nie ked pride k pretriasaniu problemu, tak sa tomu vyhnut, len aby bol pokoj. a potom aby clovek hadal, co chcel autor povedat roznymi narazkami, alebo tym, ked ma cely den mizernu naladu a v jednom kuse sa mraci a dava takto nepriamo najavo, ze s niecim nie je spokojny. say it out loud
a nechcem byt velmi hnusna, ale to vacsinou nase zenske pohlavie ma ten dar takto komplikovat veci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
som nenapravyteľný hajzlík, no iný už nebudem a poklonkovať a liezť do riti tiež nikomu nebudem..
je to lepšie, než nechať si srať na hlavu.
ale vyslovene neznasam druhy typ "riesenia" sporov.
ked to clovek chce cim skor skoncit, lebo sa boji konfrontacie. to potom nema ziaden zmysel. podla mna je lepsie otvorene povedat, co koho stve a nie ked pride k pretriasaniu problemu, tak sa tomu vyhnut, len aby bol pokoj. a potom aby clovek hadal, co chcel autor povedat roznymi narazkami, alebo tym, ked ma cely den mizernu naladu a v jednom kuse sa mraci a dava takto nepriamo najavo, ze s niecim nie je spokojny. say it out loud
a nechcem byt velmi hnusna, ale to vacsinou nase zenske pohlavie ma ten dar takto komplikovat veci.