Este by si teda moohol objasnit co ty myslis pod vystrednym spravanim Ja si pod tym predstavujem extrovertneho cloveka, ktory sa sprava ak, aby si ho vsimlo co najviac ludi...
no ja ani neviem presne, že je*nuty ale zároveň srandovny, divoky a neni s nim nuda lebo stále niečo robí a vymýšľa a je dosť otvorený, intímny, drzí, trochu panovačny to všetko by som k tomu pripísal
neviem, čo presne si myslel, ale dosť mi lezie na nervy, keď musí byť niekto stredobodom pozornosti za každú cenu...to že ma balí chalan sa mi často nestáva, ale keď už k tomu dojde, tak som nerfná a čakám dokým sklapne s jeho blbými rečičkami, ktoré počúva každá druhá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Sa ti môžem * na takéto
hmmm to su mi definicie...
ale vo vseobecnosti mi vystredne spravanie (okrem nejakych deviácii) neprekaza.. ludia by sa mali prejavovat, nemozme byt kazdy rovnaky..
Môže to vyzerať aj ako afektované správanie ale nie je to to isté
a ani to nie je subkultúrne správanie
záleží to na prevedení
aj na hodnotení hodnotiaceho či to označí ako výstredné alebo nie
inac suhlasim s tebou ked si myslis ze tato tema a moje komenty su trochu o nicom alebo ? ucitelov v skole som asi tiez trochu sral