Ked sa obzriete dozadu na svoj zivot, zmenili by ste nejake rozhodnutie?
ide o rozhodnutia ktore ovplivnili tvoj zivot az do takej miery ze dnesok je tam kde je... keby si sa vtedy rozhodol inak tvoj zivot mohol byt iny... ale teraz je neskoro sa vracat... uz niet cesty spat...
No, keďže som momentálne zo svojim životom spokojná, a takýto by nebol keby sa nestalo všetko, absolútne všetko čo sa stalo v minulosti , tak rozhodne by som nič nezmenila
Samozrejme,že by som pár vecí zmeniť chcela,ale nemohla by som,pretože by sa zmenilo všetk oto čo je teraz...veľa iných vecí by sa nestali atď.. takže asi nie.
nikdy by som nešla na túto základku na ktorej som, nikdy by som rodičov neprosila aby ma prihlásili na výtvarku v šiestom.. bolo by ich pár ale všetky sú nepodstatné
kvôli jednému nesprávnemu rozhodnutiu cez leto 2011 sa mi otočil celý život o 180°... k horšiemu... teraz sa to už takmer urovnalo, zabudlo sa nato, ale aj tak to už nie je to, čo bejvávalo, takže určite by som chcela vrátiť čas a rozhodnúť sa vtedy pre "NIE"
Možno by som zabránila pár trápnym situáciám Ale tak celkovo... nie. Všetko čo som v živote urobila alebo sa stalo, ma nejako poznamenalo. Takže by som bola iná...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Všetko čo som si prežil mi niečo dalo.
pretože rozhodnutia, čo som urobila sa mi v tej chvíli zdali najsprávnejšie, aj keď najsprávnejšie mnohokrát neboli...