Ked sa s niekým rozprávam, tak je to len "nasilu"...
Mám taký problém. Ked sa s niekým rozprávam (napríklad v skole), o hocičom, o hrách, hudbe, to je jedno, tak je to len tak nasilu. Aby nebolo ticho.
Proste tie rozhovory čo sa rozprávaju ludia že "čo teraz hráš" "LoLko" "to ťa baví?"
Alebo "čo počuvaš"..
Jednoducho ked sa bavíme o hudbe tak mna hudba zaujíma ale nezaujíma ma jeho/jej vzťah k hudbe. Začne hovoriť že sa mu/jej páči rock, a ja ani pomaly envnímam, len tak polovične. Si poviem ôdobre zaujíma ju rock, rovnako jak kopu dalších, čo mi to zmenilo na živote, načo to vlastne povedala.....
@miraculeux@tasha5 vsak ja by som ocenil kebyže som celý čas v škole ticho ale toby bolo také trápne.... bysom bol taký samotár...... aj ked by mi to vyhovovalo....
@miraculeux že či to nie je také trápne byť taký samotár....
Proste si vezmi že ja som taký dosť "boss" vieš proste v škole ten taký "najkrajší " atd ......... a taký samotár? Nebude to také........... :/
takže zhrňme si to : 1: nebaví ťa rozprávať sa , možno len pre imidž , aby sa nepovedalo
2: vlastne ti su ludia ukradnutí , su len ako tvoja kulisa alebo publikum
3 ale inak si boss v škole
sak tak sa s nimi nerozpravaj, ked ta to nezaujima, resp. ked sa nevies dostat k teme, ktora by ta zaujimala. nevidim problem. ak si myslis, ze je to trapne, tak trapnejsie je tvarit sa, ze ta to zaujima.
Mi prídeš, ako čistý pózer. Sa hráš na totálneho týpka nad vecou, čo sa nepotrebuje s nikým o ničom baviť. Nezaujíma ho nikoho názor. Tak si príde na Birdz (sociálny web) a píše ostatným ľudom fóra.
ahá....takže už aj na teba lezie emo...to sa poddá,je to iba krátky úsek života,to prejde.. ..ale teraz vážne...ak ťa nebaví baviť sa o hrách tak to sa ti ani nečudujem...ale o hudbe? (teda podľa toho čo počúvaš) ..nebav sa s niekym len tak nasucho..proste rozober nejakú tému a začni s tým dotyčným filozofovať...prečo ten spevák urobil toto a toto,či majú nejakú knihu o kapele,kedy budú mať turné,aké mal spevák detstvo...vymieňajte si informácie o hocičom a hovorte svoje názory na danú vec...čo si o tom myslíš,prečo to tak je,prečo by to tak nemalo byť,čo by si urobil ty...buď kreatívny a rozviň debatu
@topanocka môžeš sa pokúsiť ale nejaká urážka ma len tak nerozhádže. Vonkoncom nie keď je to výmysel, čo je každá urážka na moju osobu
No a fotku tu skutočne nemám, dôvod som už viac krát vysvetľoval.
aj mne sa tak casto zdalo ale skor preto lebo som nemala co zdelit niekomu resp aj by som nadviazala kontakt ale envedela som ako.
ptm som si povedala ze mam pici proste ked nechcem hovorit nehovorim a ked mam pocit ze druhy clovek je nervozny z toho ticha tak mu normalne poviem ze bracho teraz som fakt offline alebo nechce sa mi a tym predides tomu ze by sa druha strana citila trapne za ticho.
a cim som bola starsia tym viec som musela vykomunikovat rozne zalezitosti ktore s vekom prichadzajua prestala som s tym mat problem, alebo v robote ked som sa nudila tak som zacala rozpravat nejake vtipne picoviny a ked som videla ze ich to bavi tak sme sa aj dali do reci a tak...to sa mozno zmeni vekom
ja osobne sa straaasne nemam rada tie rozhovory typu ako sa mas? co si robil cez vikend? atd... jednoducho nemam rada take rozpravanie o nicom (a beriem to iba ako nutnost )..ale clovek je tvor spolocensky a nezijeme na opustenom ostrove(kde by sme si mohli dovolit nekomunikovat s ludmi a celkovo hodit civilizovane spravanie za hlavu), nech sa citi clovek akokolvek dobre ked je sam, aj tak ludi potrebuje a preto sa treba premoct a komunkovat
čo iným ľuďom zmenilo na živote keď si im ty povedal čo máš rád? Ale ja si myslím že to chce len čas a nájdeš osobu ktorej slová budeš hltať a všetko o tom človeku ťa bude zaujímať Hlavne nebuď zatrpknutý na svet, rozprávaj sa o tom čo teba baví a skús byť trochu tolerantný, každý rád o sebe rozpráva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
drz hubu a budes nim
Proste si vezmi že ja som taký dosť "boss" vieš proste v škole ten taký "najkrajší " atd ......... a taký samotár? Nebude to také........... :/
2: vlastne ti su ludia ukradnutí , su len ako tvoja kulisa alebo publikum
3 ale inak si boss v škole
A načo teda potrebuješ ludí vobec ??
ale su aj taki, s ktorymi ma to bavi
Priznaj že ty nezbiješ ani babu, máš hlas na vytrhnutie hlasiviek a hovno by si nezožral ani keby ťa bili.....
No a fotku tu skutočne nemám, dôvod som už viac krát vysvetľoval.
ptm som si povedala ze mam pici proste ked nechcem hovorit nehovorim a ked mam pocit ze druhy clovek je nervozny z toho ticha tak mu normalne poviem ze bracho teraz som fakt offline alebo nechce sa mi a tym predides tomu ze by sa druha strana citila trapne za ticho.
a cim som bola starsia tym viec som musela vykomunikovat rozne zalezitosti ktore s vekom prichadzajua prestala som s tym mat problem, alebo v robote ked som sa nudila tak som zacala rozpravat nejake vtipne picoviny a ked som videla ze ich to bavi tak sme sa aj dali do reci a tak...to sa mozno zmeni vekom