bude to zniet cudne, ale nemydlim sa,len umyvam vlasy so samponom. pot a prach zmyje aj obycajna voda, a pokial nie som naozaj spinava od cohosi, tak nepovazujem za nutne pouzivat mydla (resp. sprchove gely)... navyse mam citlivu pokozku, takze s mydlami musim opatrne
@mortysh ty sa sprchuješ studenou vodou? veď keď máš chvíľu pustenú teplú vodu, nemôžeš mať v kúpeľni zimu. resp. radiáror? iné vykurovacie teleso? to akože nič? keď už nič, nechám si trochu teplej vody vo vani... a keď už nemáš vaňu ale kút, tak to musí byť fakt malá kúpeľňa, kde potom platí prvá možnosť.
ja zimu neznášam, neeeeznaaaašaaaaam. a aj tak nemám potrebu liať na seba vodu nonstop, čo som vo vani.
@luc.ka Neviem, mne je zima aj keď mám zastavenú vodu čo len pár sekúnd (asi to bude mojou precitlivelosťou na chlad ) preto na seba lejem hektolitre teplej vody, bez prestávky.
Keď si nechám trochu teplej vody vo vani, maximálne mi môže byť teplo na nohy a riť, ale čo hore? A pokým mi radiátor nahreje miestnosť tak to som už aj dávno von ..
@mortysh na to ti hádam viac, ako @14 povedať nemôžem. ako keby som aj rovno nebývala v paneléku, kde mi kúpeľňový radiátor fičí stále, tak aj v rd to aspoň vyskúšam riešiť tak, že ten kúpeľňový radiátor zapnem pol hoďku predtým, ako vleziem do vane. no šak ale v poho, pokojne sa sprchujte tak, ako vám je dobre, a potom nezabudnite pindať, aká je tá teplá voda drahá
drhnem sa všetkým možným, predsa to nesom váza, na ktorej sa usadí len prach, z človeka sa olupuje mŕtva koža atď., tak radšej poriadnu pucung + prekrvenie kože ešte
a vodu nezastavujem, na koleji sa zastaví sama vždy po cca 20 sekundách.
@luc.ka .. Zlaté, že sa staráš o finančné situácie cudzích ľudí, ale ja konkrétne som sa k cene vody absolútne nevyjadrila ..Pokým ma nikto neupozorňuje na dĺžku môjho "pobytu v lázních" a pokým neplatím za vodu ja, tak som spokojná. Toto si doprajem, to však neznamená, že si vodu nevážim.
neviem si predstaviť, že by som počas mydlenia nezastavila vodu! to, že by mi nebola tie 4 sekundy zima na chrbát za to nestojí preboha
ale človek je tvor pohodlný a plytvá, kde len môže niekedy si myslím, že to máme dané od prírody... možno sa však raz, keď už nebudeme mať čo piť a budeme zomierať na otravu, ktorú sme sebe a celej planéte priviedli, naučíme používať mozog... škoda, už bude neskoro
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
bože... ekologické a ekonomické myslenie nadovšetko....
ja zimu neznášam, neeeeznaaaašaaaaam. a aj tak nemám potrebu liať na seba vodu nonstop, čo som vo vani.
Keď si nechám trochu teplej vody vo vani, maximálne mi môže byť teplo na nohy a riť, ale čo hore? A pokým mi radiátor nahreje miestnosť tak to som už aj dávno von ..
a vodu nezastavujem, na koleji sa zastaví sama vždy po cca 20 sekundách.
@2 Prvý krok: Zoberieš mydlo
Druhý krok: Aplikuješ na pokožku
Tretí krok: Osprchuješ sa
ale človek je tvor pohodlný a plytvá, kde len môže niekedy si myslím, že to máme dané od prírody... možno sa však raz, keď už nebudeme mať čo piť a budeme zomierať na otravu, ktorú sme sebe a celej planéte priviedli, naučíme používať mozog... škoda, už bude neskoro