...tak si pomyslím:musím si švihnúť,zase nestíham bus.Zas tá ....... nultá hodina,zas dve hodiny semináru z biológie,zas bude PaedDr. Kormanová skúšať,zas rozoberám blbosti a zas som preto nestihol bus!
presne, otočím sa na druhý bok a spím ďalej a potom zistím, že do riti, to už je pol ôsmej (zvoní nám o trištvrte ??? a mám ešte vyvenčiť psa, obliecť sa a nachystať si veci do školy, ale väčšinou aj tak prídem skôr než učiteľka
ako každý pracovný deň: "bože, to už!?" "bože, to zase!?" plus ešte teda keď je ten pondelok, tak "ach, čo je? pondelok? okej, tak...to vo vlaku, to pred vyučkom, to cez veľkú prestávku, to cez všetky prestávky, to cez umk...snáď dáko vykryjem..." potom vstanem s úsmevom na perách ako krásne som si to rozdelila a môžem sa začať vychystávať...našťastie je iba pondelok takýto...
@bublibum , ďakujem heh, no ja by som dala...kuješ plán ako sa uliať xixi, ale väčšinou to vždy skončí pri tom plánovaní, lebo nemám odvahu to uskuťočniť....tak teraz som si tu asi pokazila svoj imidž poctivého študenta, že?
no jo...veru, taká je žiaľ realita zachviľu zo mňa bude čertíček hehe, ale skôr v utorok ráno kujem pikle, lebo v pondelok ráno sa teším (veď vieš na naše posunky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
na to myslím každé ráno
Prečo si nenastavím menej nervydrásajúce zvonenie budíka?
Prečo vstávam ešte pred poludňajším slnkom?
Kam som dala návod na obsluhu domácej tlačiarne ospravedlneniek?
Budem tento týždeň fajčiť?
Kurva, prečo ten budík ešte vždy zvoní?
eeeej ale fakt by som nepovedala o tebe, že ráno kuješ tajné plániky xixi
Ale nie, vážne. Toto nie je vtipné. Samozrejme, že na @fxx -a!