jasné s krikom vybehnem v obývačky a prežehnávam sa
ale nie, väčšinou len vydávam znechutené citoslovcia, lebo s rodičom nezvykneme bežne pozerať programy, kde by sa niekto mohol bozkávať alebo súložiť (okrem rosamunde pilcherovej a tam je to znechutenie na mieste, ale niekedy sa cez to prenesiem a je to ironicky myslené nadšené ochkanie a povzbudzovanie bozkávajúcich sa)
teraz mi vlastne napadlo, že sa doma pred telkou asi správame trochu divne
Úplne v pohode. Napríklad včera sme pozerali Chceš ma, chcem ťa a tam furt nejaké narážky. A sedel tam aj môj dvanásťročný brat a neviem, no neprišlo mi to trápne, veď ak to nie je trápne tomu, kto to natočil ani kto to vysiela, tak prečo by to malo byť trápne tým, ktorí to len pozerajú?
ale nepozerávam filmy s rodičmi, takže je to jedno. skôr mi je blbé, keď je o filme nejaká narážka, ja sa na nej zasmejem, môj mladší brat to nechápe a neviem ako mu ju vysvetliť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ale väčšinou pozerám filmy sama
ale nie, väčšinou len vydávam znechutené citoslovcia, lebo s rodičom nezvykneme bežne pozerať programy, kde by sa niekto mohol bozkávať alebo súložiť (okrem rosamunde pilcherovej a tam je to znechutenie na mieste, ale niekedy sa cez to prenesiem a je to ironicky myslené nadšené ochkanie a povzbudzovanie bozkávajúcich sa)
teraz mi vlastne napadlo, že sa doma pred telkou asi správame trochu divne
Po druhé uprene pozerám na scénu v TV a popieram existenciu rodičov.
ale nepozerávam filmy s rodičmi, takže je to jedno. skôr mi je blbé, keď je o filme nejaká narážka, ja sa na nej zasmejem, môj mladší brat to nechápe a neviem ako mu ju vysvetliť
- No dobre synku toto nie je nič pre teba chod spať.
- Ale oci ja už mám 18 rokov.
- Mňa nezaujima kolko máš rokov, nebudeš sa pozerať ako si tu honím kokot.