ja ked som chcela byt mala som chcela byt ucitelkou matiky,dokonca som aj sla matiku studovat,ale co cert nechcel moj sen mi zrusila vyssia moc-zrusili nam akreditaciu
ja som chcela byť ornitologičkou. (čo bola celkom sranda, keď sa nás na to pýtali v druhej triede na ZŠ, všetky deti, že "pani učiteľka", "pani doktorka", "policajt" a tak a ja som zadrela, že ornitológ )
teraz som na tom tak, že z vtákov ma zaujímajú už len papagáje (aaaaaaaaahahahaha). a chcem mať galériu, vlastnú kultúrnu organizáciu, pod kt. budem organizovať festival, vydávať časopis a iné veci. celkom mi to na mozog leze, ale idem si za tým.
ked som bola mala chcela som byt otrepane ucitelkou, potom chvilu spisovatelkou a na zakladke ku koncu modnou navrharkou... coho som sa drzala az tak ze som skoncila na umeleckej... ale kedze som sebakriticka viem ze na to nemam chcem ist dalej nieco s divadlom ist robit dejiny a divadelna veda a kritika a tak ...
ja som chcel byt DJ - nesplnený sen, spisovatel - pisem, ale nie profi, chcel by som podnikat - cajovnu by som chcel alebo vlastne webdesignove studio teraz robim tam, kde by som mi v zivte ani nesnivalo, ale robim to co ma bavi zas
Zvlastne je, ze z casti som mal ku kazdemu snu blizku. DJa som sice nerobil, ale mal som skupinu, spisovatel nie som, ale pisem, podnikat nepodnikam (nesu love a schopny ludia)
ja som tak neznášala keď sa ma každý pýtal tú istú otázku dookola že "keď budeš veľká čím chceš byť?" ...ale k téme - vždy som hovorila že veterinárkou ....ale teraz by som ňou už nechcela byť, teraz skôr psychológia alebo niečo také..ale to sa ešte uvidí
co som mala daky sen v dospievani tak som chcela byt modnou navrharkou a umelkynou na volnej nohe.. potom mi nejak casom doslo, ze sa z toho neuzivim, tak este uvidime co bude zo mna..
Inak vojačka (ja, zdochliačka s nosom v knihe!), dizajnérka (našťastie mi zabili moje pomýlené umelecké ambície), spisovateľka (neviem sa poriadne vykoktať), prekladateľka (to si viem predstaviť aj doteraz), ochránarka (OMG!), dva týždne programátorka (bez komentára ), historička ( =/ ), architektka..
Vlastne dodnes mám podobne realistické sny, ale už si ich prezieravo nechávam pre seba.
Ja som chcel byť hudobníkom, neskôr som bol na pieskovisku poľnohospodárom dalej chemikom to som aj studoval na strednej a aj na vyske som to studoval ale som to teraz nechal a chystam sa byt kontrolorom potravin (hygienikom)
Strašne som chcela robiť niečo s PC (programátor a pod.) a čo sa zmenilo noo študujem na zdravotnej takže od PC som na míle vzdialená ale naďalej sa tomu venujem je to moje skromné hobby a jeden nesplnený sen
to sa snaď menilo podľa nálady...samozrejme že tam boly také dosť nereálne ako rock star,komodór,hokejista a diktátor ... teraz fakt nwm a ani radšej nad tým nerozmýšlam
@bluepanter , vtedy som to chápala tak, že astronóm sa zaoberá vecami nepredstaviteľne veľkými a astrofyzik nepredstaviteľne malými (a bolo mi to vlastne jedno, akurát astrofyzička znela kúlovejšie .Potom som si niekde našla, ako je to naozaj (ono rozdiel nie je až taký podstatný, pravdu máš)..A vôbec, ja som do jedenástich bola strašný nerd, vedela som všetky mesiace v Slnečnej sústave, podľa stúpajúceho polomeru obežnej dráhy, aj ktorý má retrográdny obeh (a strašne veľa iných, rovnako užitočných vecí)
Keď som bola maličká, chcela som byť delfínom, vtedy som si myslela, že byť zvieratkom je taktiež zamestnanie. Aj keď sa mi to snažili vysvetliť, tak som stále rozprávala svoje. Tá tvrdohlavosť mi ostala do dnes, ale teraz už viem, že delfínom sa nikdy nestanem. Keď som začala používať rozum, chcela som byť módna navrharka, ale až o niekoľko rokov na to som si uvedomila, že vôbec neviem kresliť. Teraz je mojim snom byť profesorkou. Každý ma zasa od toho odhovára, ale viem, že je to jediné povolanie, ktoré ma bude baviť.
Najprv som chcela mať cestovku ale keďže ich je vela tak ma to postupne prechádzalo...od 13 som sa zaujímala o piercingy tak určite sa budem snažiť o to sa tomu venovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Chcela som byť archeologička, čo sa vlastne ani pomerne nezmenilo, keďže dejiny aj naďalej milujem
No najreálnejšou možnosťou je stať sa Granulkou do Pedigree
teraz som na tom tak, že z vtákov ma zaujímajú už len papagáje (aaaaaaaaahahahaha). a chcem mať galériu, vlastnú kultúrnu organizáciu, pod kt. budem organizovať festival, vydávať časopis a iné veci. celkom mi to na mozog leze, ale idem si za tým.
Teraz chcem byť viac-menej novinárkou Ale neviem, či na to mám.
Zvlastne je, ze z casti som mal ku kazdemu snu blizku. DJa som sice nerobil, ale mal som skupinu, spisovatel nie som, ale pisem, podnikat nepodnikam (nesu love a schopny ludia)
2. Do 10 rokov - veterinárka, triedna na zakladke ma odradila s tym, zevraj na to nemam (nj nemam slov)
3. Od 10 rokov (ale myslim ze uz aj skor) az po sucasnost - paleontologicka
Momentalne sa venujem prirodnym vedam, takze tymto smerom by som sa chcela aj nadalej uberat
najradsej by som mala vlastnu firmu odevnu, pripadne vlastnit nieco velke
Inak vojačka (ja, zdochliačka s nosom v knihe!), dizajnérka (našťastie mi zabili moje pomýlené umelecké ambície), spisovateľka (neviem sa poriadne vykoktať), prekladateľka (to si viem predstaviť aj doteraz), ochránarka (OMG!), dva týždne programátorka (bez komentára ), historička ( =/ ), architektka..
Vlastne dodnes mám podobne realistické sny, ale už si ich prezieravo nechávam pre seba.
No a čo budem robiť teraz? Terazz... terazz, asi proste nejakú pi****** ktorá ma nebude baviť
nuž a teraz chcem byť niečo v IT sfére, najlepšie zmiešané s niečím ekonomickým
az dokim nezačala chcemia na ZŠ
Až ma občas mrzí, ako ma to potom prešlo.