pretoze som absolutne netuzila po vztahu pokial som nenasla cloveka, ktory by bol na vztah maximalne vhodny a nehladala som ho nasilu, prislo to same od seba
asi prezivam asexualne obdobie.. nechcem vztah nepotrebujem sex.. staci mi moja frajerka ktora je super a dalsi ludia a je mi fajn ked som s nimi a v posteli mi spi pes a zohrieva mi nohy
Lebo do mojej predstavy o živote nijako nezapadá cielené hľadanie si partnera. A mala som sedemnásť. A načo by mi preboha niekto bol A kto by ma preboha chcel.
ja som si vždy zhánala chlapa.. každý den s iným vonku.. skúšala som, spoznávala som, ktorý mi sadne,... ale nikdy so žiadnym k ničomu nedošlo, lebo vačšinou tak po druhom /treťom stretku som zistila že tento nie, a išla som dalej.. .a nakoniec som našla toho svojho
@mielikki aby si mala niekoho, kto ťa hrozne ľúbi, ty ľúbiš neho a bolo ti s ním proste úžasne? aby si bola strašne šťastná, úplne inak ako bez lásky, aby si mala niekoho, kto má proste len teba, si preňho strašne dôležitá a je to úplne iné ako kamoši, ktorých máš veľa? proste ste tu len pre seba.. mimo iného na sex, ostatné prejavy lásky (bozkávanie a objímanie a hladkanie a všetky tie ňuňu veci).. jednoducho pre ten úžasný pocit zaľúbenia!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a príliš si vyberám. vadia mi blbosti. neviem čo chcem. rýchlo ma prechádzajú city - je ich veľa takých krátkodobých návalových a potom opadnú. atď
Som asexuálny narCHis a vzťaCHy mi prídu ako koko~CHtina...
NaCHo je dobré sa viazať na niekoCHo a prežívať CHádky jak koko~CHt nonstop dokola a nakoneCH sa aj tak poslať do pi~CHe >xD
Jediné moje vzťaCHy sú v RPG~CHkaCH a imaginárne s kreslenými CHaraktermi >xD
ja si tu žijem 21 rokov takmer celý čas šťastne nezadaná, som tak zvyknutá a už si neviem predstaviť inak
(a okrem toho, momentálne kašlem na všetkých a len hibernujem kým ma hlava neprestane tak hnusne bolieť
ale teraz ich neriešim, mám chlapa chlapov a šeci nám móžu bozať rite.