Ale neholím si ich príliž často, možno raz do mesiaca.
Chlpy mám maličké, blonďavé, riedke, prakticky neviditeľné a ani ich nie je nejako cítiť.. ale mať nohy ako iné dievčatá tak si ich holím aj každý druhý deň
raz mi ich spolužiak holil... a ja jemu... mali sme to na imačkách za úlohu ... našťastie obaja máme tak chlpaté nohy, že ... jeden poťah žiletkou a chlpy ostali v žiletke, nešli odtiaľ preč
od určitého času si už neholím a ani sa mi vlastne hole nohy nepáčia, mám radšej keď maju chalani nohy jenme zarastené, je to také rajcovné..........filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Chlpy mám maličké, blonďavé, riedke, prakticky neviditeľné a ani ich nie je nejako cítiť.. ale mať nohy ako iné dievčatá tak si ich holím aj každý druhý deň
raz mi ich spolužiak holil... a ja jemu... mali sme to na imačkách za úlohu ... našťastie obaja máme tak chlpaté nohy, že ... jeden poťah žiletkou a chlpy ostali v žiletke, nešli odtiaľ preč
(ROFL)
niekedy to neni ani v kúpelni