mám prvého jediného skutočného frajera a chodíme na striedačku, resp. s mojimi a jeho spolužiačkmi (sme z jednej školy, poznáme sa navzájom všetci), ale s jeho kamarátmi mimo školy nechodím von..ako boli sme dva krát na festivale, a keď sa stretneme v meste tak ako nepoviem, že pome preč ale nie je to tak, že by sme sa dohodli a šli s nimi. to je jeho osobná zóna.
este som nebola vonku s nijakou partiou nejakeho partnera
a neviem na istotu povedat, ci nejaku maju alebo nie, to sa treba ich spytat. no ale ja nemam ziadnu a vzdy sme chodievali len vo dvojici niekam. so vsetkymi partnermi. omfg uz ich hadzem do vreca
ja nemám partiu a frajerových kamarátov niektorých poznám, ale skôr jednotlivo, nechodievame spolu vo väčších partiách (to by som nešla, necítim sa dobre medzi toľkými ľuďmi)
chyba mozno, kazdy mame svojich kamaratov ale navzajom sa vobec nestretavame, ani on s mojou partiou, ani ja s jeho a bud sme doma alebo ideme von vo dvojici
vzhladom k tomu že nechcem vytvárať nerovnosť v našom pomere a s faktom že akýkolvek čas kdekolvek strávený s mojou partnerkou by ma tešil znamená, že veľmi rád by som to striedal
casto chodim von s nou aj s jej kamaratkou. neviem preco neiktore holky tak lipnu na svojich kamaratkach ze ich musia vlacit furt so sebou. normalne mam pocit ze aj jej kamaratka ide po mne, bo sa ma furt nieco vypytuje a mam pocit ze ked s nou nieco riesim tak jej kamoska sa sprava dost zvblastne.
ale mozem si za to sam - sam som jej to navrhol ked sme isli von prvy krat.
aj ked na druhej strane aspon je vacsia sranda v trojici.
občas zájdeme von s jeho kamošmi, občas s mojimi resp. už ich beriem ako spoločných
ale už nemáme nejaké svoje partie - veľa tých jeho už má svoje rodiny, moji tiež sú všelijako rozutekaní a tak, takže väčšinou fakt ostaneme sedieť doma a vôbec nám to nevadí
inak nemáme ani jedna partiu. máme len jednotlivých kamaratov (každa svojich) a spoločne sa občas stretavame aj s mojimi aj s jej kamaratmi. ale väčšinou sme len vo dvojici
asi tak na rovnako...bola som vonku s jeho kamarátmi, on sa pozná s mojím najlepším kamošom a boli spolu vonku a kamoškujú sa celkom :happy: a s ostatnými mojimi kamarátmi vonku nebol lebo nie sú v rovnakom meste/prípadne by si nemali čo povedať.
a vyhovuje mi to tak ako je, nemám pocit, že by som musela kvôli nemu zanedbávať kamarátov alebo také čosi
Neviem si predstavit že by šiel von s mojou partiou asi by ich posielal rad radom do blazinca a ja rada chodím s jeho partiou lebo všetci až na pár výnimiek sú strašne zlatí a milí a ňu a jeden sa strašne podobá ja Nicolasa Cage kt ľúbim a môžem ho provokovať a podpichovat
fuha my sme tak na tom, ze ked ja sa stretavam so svojimi kamoskami zo skoly a aj mimo nej, proste si idem sadnut s babami,tak jasne ze so mnou nepojde aj drahy , a on ked ide s chalanmi na pivo,tak jasne, ze ja nepojdem s nimi,alebo aj ked idu so spoluziakmi do mesta dakam, ale ked ideme tak viac ludi, ktorych pozname dakam na vylet, tak ideme spolu.
napr. toto leto sme boli taka väčšia partia v tatrach, su to spolocni znami a kamosi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
xD
a neviem na istotu povedat, ci nejaku maju alebo nie, to sa treba ich spytat. no ale ja nemam ziadnu a vzdy sme chodievali len vo dvojici niekam. so vsetkymi partnermi. omfg uz ich hadzem do vreca
ale mozem si za to sam - sam som jej to navrhol ked sme isli von prvy krat.
aj ked na druhej strane aspon je vacsia sranda v trojici.
ale už nemáme nejaké svoje partie - veľa tých jeho už má svoje rodiny, moji tiež sú všelijako rozutekaní a tak, takže väčšinou fakt ostaneme sedieť doma a vôbec nám to nevadí
a vyhovuje mi to tak ako je, nemám pocit, že by som musela kvôli nemu zanedbávať kamarátov alebo také čosi
napr. toto leto sme boli taka väčšia partia v tatrach, su to spolocni znami a kamosi.
(pokym sa do vas moc nestaraju)