vacsinou taniere schovam do skrine aby ich mama nenasla ked dojde domov a nepindala, ze som zas nechala bordel v kuchyni a potom ich niekedy umyjem ked sa vschopim. Teraz mam este zo vcera misku a tanier v supliku schovany.
@dumbledore a z duse nenavidim, ked nejaky clovek nasklada riad do unyvadla, nechava spinave noziky na linke, spinave hrnce a panvice na sporaku a ani naznak snahy upratat boze
ja umyvam pocas varenia, ked dovarim sa najem, vychladne jedlo a uskladnim v nejakej krabicke a wok/hrniec umyjem tiez. podla mna uplne normalna vec, nanestastie mam spolubyvajucich, ktorym na tom sporaku kvitne dva tyzdne ryza v hrnci a lepkave noze a lyzice su rozmiestnene nahodne po byte jak keby hrali velkonocnovajcovu hru
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
a neznasam ked niekto hned po sebe neumyje. Hlavne na intraku ma to srasne serie ked niekto skladuje v umyvadle hrdce 5 dni.
@nahaku neznášam bordel
a nezabudneš na to?
ale namáhavé to zrovna 3x nie je, kedze to len vložím do umývačky...
za to by som ťala ruky nohy uši všetko.
nemozem za to ze si mama tak potrpi aby bolo vsetko hned umyte