Ako keby som donáškar a mám sa ešte trepať schodami alebo výťahom až niekomu k dverám, len preto že je tá osoba lenivá si po vlastné žrádlo vybehnúť aspoň pred vchodové dvere, tak ma z takej roboty jebne. A z tých ľudí.
Idem si pre to, príde mi blbé, aby sa ešte trepali kuriéri hore, aj keď sa párkrát stalo, že prišli dobrovoľne až ku dverám, ale to asi museli mať veľa voľného času
Byvam v AT a najdivnejsia vec ever je ze tu to VSETCI nosia az hore ku dveram v bytovke!! Normalne dole zazvonia, vy ich pustite a oni vyjdu hore vytahom a zaklopu na dvere. Toto sa tyka donasky jedla aj POSTARA a kuriera. Proste postar vam nesie doporuceny list a pride za vami na sieste poschodie
Mne to prislo uplne hrozne a nechcela som ich otravovat, ale vzdy ked som na zaciatku zisla dole tak na mna uplne divne pozerali a nechapali co sa deje. Povedali mi kolegovia ze urcite ich mam nechat chodit hore ze to tak proste funguje, tak to tak robim
Ale vzdy im dam tringelt, mam na chodbe miski s eurovkami kvoli tomuto a je to velmi vyhodne ked mam nejaku tazku donasku, to mi az do bytu donesu (nabytok atd), a dam im velky tringelt samozrejme
@6@7@8 mne to teda vôbec nepríde blbé, veď tí ľudia sú od toho, aby ti jedlo doručili kam ty chceš, tak, aby ti to bolo pohodlné, za to im platíš a za to dostanú dýško nikdy som nevidela, že by s tým niekto mal problém. všetci kuriéri boli ohľadne toho úplne v pohode a zlatí a to tieto služby využívam hojne, z woltu objednávam niekoľkokrát týždenne, nechávam si každý týždeň voziť nákup z rohlíku, vynášať nábytok.. A nikdy mi nenapadlo súcitiť s človekom, ktorý vykonáva prácu, ktorú si sám vybral
Ked si pre to neprides ku brane tak sa na Slovensku pozeraju na teba ako na lenivca. V zahranici automaticky nosia donasku jedla az ku dveram bytu a nikto to neberie ako lenivost, je to samozrejme. Dokonca ked si objednam napriklad chladnicku tak automaticky ju vynesu az do vnutra bytu bez toho aby sa priplacalo za dorucenie alebo suma chladnicky bola o dost vyssia ako na slovensku bez dorucenia do bytu
To naozaj chodia kuriéri v bytovkách až ku dverám ? No teda, bol by som zvedavý či by tak chodili na 10 poschodie v paneláku ktorý by nemal alebo ktorému by nefungoval aktuálne výtah
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Mne to prislo uplne hrozne a nechcela som ich otravovat, ale vzdy ked som na zaciatku zisla dole tak na mna uplne divne pozerali a nechapali co sa deje. Povedali mi kolegovia ze urcite ich mam nechat chodit hore ze to tak proste funguje, tak to tak robim