Mary a Max je super :3
U mňa asi atlas mrakov, ale tam dosť zavážila aj túžba o niečo viac sa zorientovať v príbehoch.
Pred tým fontána na ktorú som narazil úplne náhodou
Pred tým Lucky number slevin, ktorý doniesol kamarát, lebo iný film doma nenašiel.
Pred tým requiem za sen ktorý som si vlastne pozrel len tak z nudy na nejakom online portály, lebo mi vyskočil na úvodnej stránke.
Pred tým princezná Mononoke keď som si len tak pozeral ČT2 a zrazu že rozprávka a zrazu že váááu
Pred tým klub bitkárov na VHS u bratranca keď som zostal dosť v péčku z toho konca a ako mladý fagan som mal zimomriavky väčšinu filmu.
Pred tým dvanásť opíc, na ktoré som sa díval potajme z poza dverí, keďže to išlo v noci a bolo to mládeži neprístupné.
Pred tým klopanie na nebeskú bránu ktorú doniesol na VHS brácho a ja som pri úvodných titulkách nadával na to že je to nemecký film a aká to b ude určite blbosť, aby som ho celé prereval, respektíve presmial a pri všetkých tých filmoch nakoniec prišiel pocit, že si to chcem prežiť/pozrieť ešte raz,
Niektoré tak aj dopadli, opozerané do detailov, ale žiadny z nich ma ešte neomrzel.
Ja som veľmi, erm, citlivá na senzorické podnety nazvime to, a prakticky z akéhokoľvek filmu v kine som ukrutne nadšená a do tretej rána sa potom neviem upokojiť a hľadám si o ňom všetko a besniem. No a najsilnejšie zážitky tohto druhu mám z jemne akčných filmov, takže po Podfukároch, Lucy a Limitless som také pocity mala a všetky som aj mimo kina opakovane videla.
este aj Franka musim kuknut zas, ci bude rovnako funny, Gone girl, tiez dostane sancu, Free Range kvoli hercovi, rozmyslam ze pojdem na Grandhotel Budapest este raz a chystam sa na directors cut Nymfomanky
Last vegas, its complicated, wild target, death at funeral
Celkovo nie moc duchaplne komedie, ale ked konecne najdem nieco na com sa zasmejem, od tolkej radosti si to pozriem este aspon trikrat
Velmi vela chcel by som mat schopnost kde by som si pozrel film a hned by som ho zabudol ,ale to by som cely zivot pozeral len filmy tak potom taku schopnost nechcem radsej chcem byt neviditelny sice potom by dievcata nevideli aky som sexy fuu tak radsej nesmrtelnost aj ked predsa len svet ide do prdele buchnu atomovky a budem tu sam to radsej nie viete co lietanie aj ked ja by som chcel lietat vysoko a co ked ma vcucne rotor lietadla uz to mam teleportacia aj ked sa moze stat ze sa teleportujem do vesmiru sakra to by bolelo mozno super sila a kurwa moze sa stat ze si zabijem dieta alebo zenu len tym ze sa ich dotknem to radsej nie uz to mam super rychlost ale topanky a saty by mi v tej rychlosti zhoreli to je tiez na prd a co tak strielat pavucinu ale kedze nie som dobry schopnost by to bola na prd viete co chcem citat myslienky aj keby ma zatvorili na psychiatriu pri pokri sa mi to zijde
čojaviem, nikdy nechcem vidieť film dvakrát tesne po sebe, ale po nejakých dvoch mesiacoch alebo aj viac sa k dobrým filmom vraciam. akurát teraz som začala filmy vymazovať tak to neni také ľahké
je veľa filmov ktoré som videla už aj 10x. a chcem ich vidieť zas po určitom čase-.
napr. Harry Potter (to vždy všetky časti, každý deň 1 ...čiže za týžden pozreté )
Imagine You & Me
Twilight
a potom animáky ako Shrek, Doba ladová, ale ja tie novšie... to tiež ôžem viedieť aj 100x
posledny co na mna takto zaposobil bol Divergent. a okrem toho co ma napadnu : Donnie Darko (moj najoblubenejsi ), Anna Karenina, En Kongelig Affære...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
tak to napíšem aj sem
ale odvtedy bol určite ešte nejaký
» www.csfd.cz/film/361536-nic...
U mňa asi atlas mrakov, ale tam dosť zavážila aj túžba o niečo viac sa zorientovať v príbehoch.
Pred tým fontána na ktorú som narazil úplne náhodou
Pred tým Lucky number slevin, ktorý doniesol kamarát, lebo iný film doma nenašiel.
Pred tým requiem za sen ktorý som si vlastne pozrel len tak z nudy na nejakom online portály, lebo mi vyskočil na úvodnej stránke.
Pred tým princezná Mononoke keď som si len tak pozeral ČT2 a zrazu že rozprávka a zrazu že váááu
Pred tým klub bitkárov na VHS u bratranca keď som zostal dosť v péčku z toho konca a ako mladý fagan som mal zimomriavky väčšinu filmu.
Pred tým dvanásť opíc, na ktoré som sa díval potajme z poza dverí, keďže to išlo v noci a bolo to mládeži neprístupné.
Pred tým klopanie na nebeskú bránu ktorú doniesol na VHS brácho a ja som pri úvodných titulkách nadával na to že je to nemecký film a aká to b ude určite blbosť, aby som ho celé prereval, respektíve presmial a pri všetkých tých filmoch nakoniec prišiel pocit, že si to chcem prežiť/pozrieť ešte raz,
Niektoré tak aj dopadli, opozerané do detailov, ale žiadny z nich ma ešte neomrzel.
Ja som veľmi, erm, citlivá na senzorické podnety nazvime to, a prakticky z akéhokoľvek filmu v kine som ukrutne nadšená a do tretej rána sa potom neviem upokojiť a hľadám si o ňom všetko a besniem. No a najsilnejšie zážitky tohto druhu mám z jemne akčných filmov, takže po Podfukároch, Lucy a Limitless som také pocity mala a všetky som aj mimo kina opakovane videla.
» www.csfd.cz/film/247339-kni...
» www.csfd.cz/film/6656-road-...
ale ak sa ti páčil Mary and Max kukni si aj toto
♥ ^_^
Mary a Max som presne videla a zamilovala sa do toho v buse student agency!
Má na čele znamínko, hnedý jako hovínko
Celkovo nie moc duchaplne komedie, ale ked konecne najdem nieco na com sa zasmejem, od tolkej radosti si to pozriem este aspon trikrat
A to len kvôli tomu, aby som vás naštval.
Blow up (1966)
Harold a Maude (1971)
Bol som pri tom (1979)
A amelia.
napr. Harry Potter (to vždy všetky časti, každý deň 1 ...čiže za týžden pozreté )
Imagine You & Me
Twilight
a potom animáky ako Shrek, Doba ladová, ale ja tie novšie... to tiež ôžem viedieť aj 100x
a predstavenie ešte viac
Naposledy sa mi to stalo v sobotu pri Teoréme.